SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.09.2020 – MANAUS/AM Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.09.2020 – MANAUS/AM Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas prosim: odločite se za Boga, odločite se za nebeško kraljestvo. Bojujte se za rešitev svojih duš in rešitev vaših družin, ki potrebujejo toliko ljubezni, blagoslovov in Božjega miru.

Gospod vas kliče po meni k spreobrnjenju, a mnogi med vami še ne sprejemajo in ne živijo mojih sporočil z vero in ljubeznijo. Otroci moji, pripadajte Bogu, pripadajte mojemu Sinu Jezusu z odločitvijo, da boste sledili njegovim korakom, bili pričevalci ljubezni in resnice temu grešnemu svetu, ki Ga ne ljubi več.

Veliki dogodki, bolečine bodo kmalu tu. Jaz vas opozarjam. Zato bodite vedno pazljivi na moje Materinske besede, živite življenje v veri in molitvi. Velikokrat sem vas že pripravila, v preteklosti; sedaj otroci moji dajte vse od sebe za reševanje duš, ki so v nevarnosti večnega pogubljenja.

Bog vas kliče, da vsem pričujete o njegovi ljubezni in njegovemu božanskemu klicu, ker bo kmalu Njegova pravičnost tako močna in velika, da nič na svetu je ne bo moglo ustaviti, kadar bo udarila ubogo nehvaležno človeštvo, ki Mu je bilo neposlušno in uporno.

Sprejemam vas v moje Brezmadežno Srce, ljubim vas in varujem, podarjam vam moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja