SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.05.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.05.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem tvoja Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, noseč v mojem naročju Tistega, ki je Življenje in Mir, Tistega, ki je Zmagovalec nad smrtjo in grehom, Tistega ki je, ki je bil in ki pride.

Zaupajte v ljubezen mojega Božjega Sina. Njegova ljubezen ozdravlja vaše duše, vaša srca in vaša telesa. Oče Bog je z vami po mojem Sinu Jezusu, vas blagoslavlja in podeljuje njegovo ljubezen in milost, po delovanju Svetega Duha.

Sin moj, povej mojim otrokom naj se ne bojijo zla tega časa in niti smrti. Kdor je združen z ljubeznijo mojega Sina se nima česa bati.

Moj Sin Jezus je vstal in živ v njegovem slavnem kraljestvu,  je sedanja realnost, živa in resnična v življenju vseh tistih, ki verjamejo njegovim Božjim in večnim besedam. Bog vas nikoli ne zapusti.

Jaz sem Mati Prave Poti.

Jaz sem Mati Resnice.

Jaz sem Mati Večnega Življenja

To Pot, to Resnico in to Življenje želim dati vsakemu med mojimi sinovi, ki zaupajo v moje materinsko posredovanje in, ki odprejo svoja srca Bogu, v tem meni posvečenem dnevu.

Gospod vas je osvobodil suženjstva greha. Ne želite več živeti v grehu, daleč od njegove ljubezni, da ne padete v človeške roke in postanete ujetniki hudobnih brezsrčnih ljudi, znotraj svojih lastnih domov.

Okrepite svoje molitve, post, zadoščevanje, prosite odpuščanje Gospoda, njegovo božansko pomoč in Bog bo deloval tako, da bodo ljudje, ki jih vodi Satan razkrinkani in razdejani padli na tla in bili ujeti v lastne pasti.

Če ne bodo Božji služabniki kmalu ukrepali in bodo ostajali slepi in gluhi za Gospodove klice, bo prišel dan, ko bodo mnogi izmed njih imeli zavezane roke in noge in jih bodo skupaj z njihovimi verniki vodili v kruto mučeništvo.

To je čas, ko moramo imeti moč in vero mučencev, ki se niso umaknili in se niso prestrašili križa niti pred velikimi nevarnostmi ali smrtjo.

To je čas mučenikov vere iz ljubezni do mojega Sina, resničnega Ženina vaših duš, Tistega, ki bo posušil vaše solze in vam dal novo oblačilo v njegovem Božjem kraljestvu, kjer ne bo več joka, ne solza, ne smrti, ker bo naredil vse stvari nove.

Gospod bo podelil milost vsem tistim, ki se dostojno pripravljajo in ne dvomijo v mojo materinsko prisotnost, ampak sprejemajo in živijo z ljubeznijo moja sporočila.

Na mojo prošnjo pred njegovim Prestolom bodo mnogi otroci, ki mi pripadajo, preden se bodo zgodile velike kazni na svetu, bodo vzeti s tega sveta, in kot bi mignil z očesom, spremenjeni in ostali za vedno njim v njegovem kraljestvu ljubezni in slave.

Naj bo to čas vašega umika v molitvi, tišini, premišljevanju, iskrenem in globokem spraševanju vesti, čas poprave svojih grehov in spremembo vaših src v  ljubezni mojega Sina.

Zver in Lažni Prerok  že med seboj komunicirata in delujeta, a nekega dne, bosta z Božjo močjo uničena in vržena v ognjeno jezero, kjer bosta mučena noč in dan za vso večnost, kot pravi pismo. Vsa njihova zla dela in vse tiste, ki bodo sledili njihovim napakam, žalili Sveto Gospodovo Ime, zaničevali njegovo božanstvo, se bojevali  proti njegovi Sveti Cerkvi, bo požrl ogenj, ki bo padel iz nebes in bodo za vedno izginili iz obličja zemlje.

Uči tvoje brate zvestobe Bogu, da ostanejo vedno združeni z njegovo Božjo ljubeznijo, da iščejo zavetje pod njegovimi krili, kajti samo tako bo lahko Gospod vsakega našel za vrednega, na dan njegove svete jeze.

Bog je Svet, sin moj, on prosi svetost in spoštovanje za njegova dela in njegovo Božje Veličastvo.

Božja Pravičnost je Sveta in ta Pravičnost bo sodila, iskala dela ljubezni v vašem življenju, v vsakem dejanju storjenem na tem svetu, in na dan, ko bo vsak sojen po Pravičnosti, naj najde v vaših dejanjih polnost Božje volje in ljubezni. Samo tako bo Pravičnost razorožena in prepustila mesto Usmiljenju.

Ljubite, ljubite, ljubite in živite v ljubezni, ker po ljubezni boste sojeni in vključeni v njegovo kraljestvo. Združena z ljubeznijo in življenjem mojega Božjega Sina blagoslavljam tebe in vse človeštvo; v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja