SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.05.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.05.2019

Sveta Mati je bila svetla in lepa v tisti čudoviti luči ljubezni. Njen plašč je bil dolg in ji je padal ob straneh in zadaj, zdelo se je da nima konca.

Med prikazovanjem sem poslušal različne glasove, ki so peli, ker je ona prišla iz nebes na zemljo. Bili so to Angeli iz Nebes, vsi srečni, da je naša Gospa bila med nami. Pogledala je ljubeznivo k meni in dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem Kraljica Rožnega Venca in Miru in prihajam iz nebes na to zemljo Amazonije, kjer je Itapiranga, da VAM POVEM, DA VAS BOG LJUBI IN ŽELI VAŠO SREČO.

Molite moji otroci, zavzeto in z vero in vse boste dosegli od Srca mojega Sina Jezusa in od mojega Srca Matere. Ljubim vas in želim dobro vašim dušam. Poslušajte klic Boga, sveti klic, ki vam ga daje po meni.

Ne oddaljite se od Gospoda, nikoli, ker  njegova večna ljubezen varuje vas in vaše družine pred tolikim zlom in nevarnostmi za dušo in telo.

Moji otroci, posredujte za dobro sveta in vaš Narod. Vojna bo prišla v Brazilijo če ne bodo moji otroci molili in delali pokoro in mnoge družine v Amazoniji bodo trpele.

V tem trenutku mi je pokazala žalostne podobe, ki se bodo dogodile v Braziliji in v Amazoniji v primeru, da se ljudje ne bodo kesali svojih grehov in spremenili življenje, kajti Bog je že dovolj žaljen.

Prihajam vas prosit molitev, žrtev, pokore za dobro mnogih družin. Bodite moji sinovi in hčere, ki s poslušnostjo Božjemu klicu tolažijo moje Materinsko Srce.

Veliko molite za tiste otroke, ki resnično še niso razumeli razlog moje prisotnosti tu v Amazoniji.

Bog zahteva od vsakega iskreno kesanje svojih grehov in spremembo življenja. Nesite vsem mojim otrokom mojo Materinsko ljubezen.

Hvala za vašo prisotnost in za ljubezen, ki mi jo dajete. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja