SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.04.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, prihajam vabi vse moje otroke k molitvi za mir. Sem Kraljica Rožnega Venca in Miru in za mir vseh mojih otrok prosim pred Prestolom mojega Sina Jezusa, in prosim tudi, da bi ti otroci bili nositelji miru, da bi živeli v molitvi in spreobrnjenju, da bi mogli zaslužiti mir, ki vam ga lahko samo moj Sin more dati.

Molite, veliko molite za mir, kajti mnoga srca ga resnično nimajo, ker so ranjena zaradi greha. brez molitve in kesanja ni spreobrnjenja in moje Srce ob vsaki molitvi vam pravi: vrnite se k Bogu. Spremenite življenje!

Jaz sem tu, da sem vaša srednica in Mati, ki vam pomaga in tolaži v večjih preizkušnjah življenja. Blagoslavljam te in vse tvoje brato s svojim materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem me je danes Sveta mati prosila, da poljubim podobo Usmiljenega Jezusa. Naj z vso svojo ljubeznijo in tem gibom darujem zadoščevanje  in naj vsi prisotni naredijo enako.

Ona je šla pred vsako srce, potrkala na vsako posebej s svojim klicem ljubezni: povabila vsakega posebej k spreobrnjenju in spremembi življenja, toda med mnogimi najde trdoto, hladnost in zaničevanje, toda če bomo posredovali in prosili zanje, molili in se žrtvovali, kot nas Ona prosi, mnogi se bodo vrnili k Bogu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja