SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.01.2020 – Itapiranga-AM.

 

Kraljica Nebes in Zemlje je spet prišla s svojim Božjim Sinom, da bi nam prenesla svoje nebeško sporočilo tega dne:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in vas kličem k spreobrnjenju. Otroci moji, vrnite se k Bogu.

Gospod vas kliče h kesanju in spremembi življenja.

Poslušajte Gospodov klic. To je sveti, močan in resničen klic, ki zdravi vaše duše in vaša srca in jih osvobodi greha.

Veliko molite, da bi v svoja srca sprejeli ljubezen mojega Sina Jezusa. Njegova ljubezen je od mnogih zavrnjena in puščena ob strani, ker mnoga srca gnijejo v grešnem življenju.

Otroci moji, moje Brezmadežno Srce trpi za vse tiste, ki se ne želijo odpreti, za vse tiste, ki ne želijo sprejeti moja sporočila, ker dvomijo o vsem.

Odprite svoja srca za ljubezen Boga. Sprejmite v svoja srca mojega Sina Jezusa in prejeli boste resničen mir.

Molite za Sveto Cerkev, da bi ostala močna in zvesta Gospodu, ker bo v mnoga srca prišlo veliko pomanjkanje vere in ljubezni in mnogi bodo tisti, ki bodo sledili druge klice, ki ne vodijo k mojemu Sinu Jezusu.

Otroci moji, še enkrat vam pravim: SAMO EN BOG JE IN SAMO ENA VERA. Ne varajte se. Moj Sin Jezus vam je pustil svojo Cerkev, kjer je On. Ne oddaljujte se od poti resnice, da bi sledili lažnim cerkvam, ki jih je ustanovil satan. Prosite za luč in milost Svetega Duha in boste vedno vodeni po poti resnice, ki vodi v resnično življenje.

Zahvaljujem se za vsakega posebej, ki je tu prisoten. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja