SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.10.2018

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svete Terezije iz Lisieuxa in Svete Terezije Avilske. Okoli nje je bila množica angelov: naši Angeli varuhi. Ljubljena Mati nam je dala njeno sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da poslušate in živite moja sporočila z ljubeznijo, spoštovanjem in vero.

Ne prihajam iz nebes za šalo. Kar vam govorim je zelo resno in pomembno za rešitev vaših duš. Spreobrnite se in odločite se, da boste sledili sveto pot k Bogu, kjer boste srečali mojega Božjega Sina z vso njegovo ljubeznijo.

Veliko molite moj Rožni venec za spreobrnjenje grešnikov. Mnogo duš slepo sledijo poti, ki vodi v pekel. Mnogi moji otroci se pustijo prevarati od satanovih laži, ki hoče uničiti vaše duše in vaše družine. Ne dovolite, moji otroci. Bojujte se proti vsem zlu in živite vedno združeni s Svetim Jezusovim Srcem, darujte se mu z vsem svojim bitjem.

Časi so težki in videli boste, da se bodo zgodile težke stvari notri v Sveti Cerkvi in v svetu. Mnogi so brez luči, brez vere in brez ljubezni do svetega, opuščajo resnico, ki prihaja od Gospoda zato, da sledijo in živijo laži, ki prihajajo od hudiča.

Bojujte se za nebesa, prizadevajte si biti dobri vsak dan in dajte dober zgled. Kadar grešite in ste neposlušni povzročite, da moje Srce Matere toliko trpi, da krvavi.

Ne ranite mojega Srca z nehvaležnostjo in grehi. Bodite dobri in prijetni Gospodu. Jaz vas ljubim in dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja