SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2019

Danes je Sveta Mati prišla v spremstvu malega Jezusa v naročju Svetega Jožefa. Vsi trije so sijali pred nami, vsakim izmed nas. Naša Gospa nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci sem vaša Mati in prihajam iz nebes z mojim Sinom Jezusom in mojim Ženinom Jožefom, da vas blagoslovimo, da vam podelim moje materinske milosti. Ne oddaljite se od poti svetosti k Bogu. Vedno branite resnico, bojujte se proti vsemu zlu in lažem. Tu sem, ker vas moj Božji sin neizmerno ljubi in želi vaše večno zveličanje.

Ne pustite se prevarati in zapeljati od hudičevih pasti in laži. Bodite previdni! Vedno prosite za luč Svetega Duha in ne boste hodili po napačnih poteh. Sveti Duh vam bo vedno pokazal laži, skrite pod videzom resnice.

Tu sem, da posredujem za vas in vaše družine v tej noči skupaj z mojim Ženinom Jožefom. Posvetite se vedno mojemu Brezmadežnemu Srcu in pomagala vam bom izpolnjevati Božjo voljo.

Ljubim vas in v tej noči vam dajem poseben blagoslov in poljub ljubezni. Moj Ženin vas pokriva z njegovim Svetim Plaščem in vam pravi, da bo vedno ob vaši strani, da vam bo pomagal in vas vodil po varni poti, ki vodi v nebesa.

Molite, molite, moji otroci molite. Bog vas kliče k spreobrnjenju in svetosti. Spremenite življenje. Vsa trpljenja, ki jih prenašate v Božjem imenu, se spremenijo v milosti in blagoslove za rešitev mnogih duš. Pogum!

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja