SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da živite spreobrnjenje v svojih življenjih. To je ura, ko morate živeti združeni z Bogom, ker težki časi bodo prinesli bolečino in trpljenje na svet.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. Že mnogo časa vam govorim, toda moja sporočila mnogokrat niso sprejeta z ljubeznijo kot želi moj Sin Jezus.

Govorim vam, otroci moji za dobro vaših duš. Poslušajte klic mojega Srca. Mnoge napake oddaljujejo moje otroke od varne poti, ki vodi v nebesa.

Gospodove besede se nikoli ne spremenijo, njegov nauk in njegove Zapovedi so vedno iste. Mnoge resnice in mnoge dogme so napadene in jih štejejo za nepomembne, ker mnogi želijo biti všeč bolj ljudem kakor Bogu.

Veliko molite, ker kar sem povedala v preteklosti v mojih prikazovanjih, boste živeli vsak dan na bolj intenziven način. Močna Gospodov roka bo padla na ubogo človeštvo. Rešite se greha in sprejmite življenje v Božji milosti.

Moji otroci, ne delajte smrtnih grehov, bežite od greha, da ne bi padli v peklenski ogenj. Pekel obstaja in satan dela vse mogoče, da bi mnoge duše oddaljil proč od Boga, da zavrnejo njegovo božjo ljubezen.

Bojujte se proti hudiču z molitvijo Rožnega Venca in vedno se izročajte v roke mojega Sina Jezusa. Molite, molite, molite moji otroci. Naš Gospod me pošilja na svet, ker želi, da se vsi rešite grehov,  da bi mogli živeti v svetosti, miru in ljubezni z vsemi vašimi brati.

Če se ne boste naučili ljubiti ne boste nikoli od mojega Sina Jezusa.

Če se ne boste naučili odpustiti, ne boste mogli zaslužiti Božje odpuščanje.

Če se ne boste popolnoma izpraznili, se osvobodili greha, ne boste mogli zaslužiti blagoslove in nebeških milosti.

Jaz vas ljubim in vam dajem mojo Materinsko ljubezen. Ljubim vas in z mojo Brezmadežno ljubeznijo vas obdajam, vodim in pomagam, da bi pripadali Bogu.

Hvala, da ste prišli. Hvala za vse kar storite za mojega Sina Jezusa in zame. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja