SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Bodite od mojega Sina Jezusa, ki je resnični in popoln mir. Odprite svoja srca ljubezni mojega Sina, ker njegova ljubezen ozdravlja vaša srca in da moč vašim dušam, da pričujete moja sporočila svojim bratom z novim namenom.

Moji otroci, kličem vas še enkrat k Bogu, kajti mnogi moji sinovi ne slišijo mojega klica in niso poslušni mojim klicem.

Spremenite življenje in sprejmite sklep, da boste popravili svoja napačna stališča, zapustili grešno življenje in vse kar ne razveseljuje Srce mojega Sina.

Ne obupujte. Ne bodite žalostni. Sem vaša Mati in sem tu, da potolažim vaša srca, da bi veselje in mir kraljevala v vaših življenjih. Storite vse, da bi živeli moja sporočila, tako kot se jaz popolnoma razdajam za odrešenje vaših duš in vaših družin.

Naj molitev rožnega venca nikoli ne manjka v vaših domovih. Dovolite mi, da velikokrat prisluhnem Zdravim Marijam, ki se molijo v vaših domovih z veliko ljubeznijo in veliko vero.

Ljubim vas, moji ljubljeni otroci, neizmerno vas ljubim in blagoslavljam z vso ljubeznijo mojega Brezmadežnega Srca.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja