SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz tvoja Mati sem spet tu, da podarim vsem mojim otrokom mojo materinsko ljubezen. To ljubezen, moj sin, hočem dati vsem tistim, ki še ne znajo ljubiti mojega Sina Jezusa. Ljubite, da bi pripadali Bogu. Ljubite, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu. Ljubite, da boste imeli moč premagati vsako zlo in greh.

Molitev ima sposobnost spremeniti najbolj težke situacije v svetu. Toliki moji otroci nimajo vere, ker malo molijo in ne odprejo svojega srca Bogu. Pomagaj tvojim bratom pripadati Bogu, ne utrudi se in ne imej strahu vsem govoriti   o mojih sporočilih. Ne boj se tistih, ki ti postavljajo ovire ali, ki želijo ti preprečiti, da bi govoril. Moj Sin Jezus je vedno ob tebi, da te varuje in razsvetljuje v vsem in jaz, tvoja Mati, te pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi ti in tvoja družina bili vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem. Moli, moli in uči moliti, ker se velika kazen približuje svetu in bo za vedno  spremenila življenje in obličje zemlje.

Vsem govorim: molite, molite, molite, ker to je čas spreobrnjenja. Blagoslavljam tebe in vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja