SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENC IN MIRU 05.07.2020 – Manaus-AM.- Edsonu Glauber

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENC IN MIRU 05.07.2020 – Manaus-AM.- Edsonu Glauber

Med molitvijo sem videl uro, na kateri je manjkalo tri minute do izpolnitve prihodnje ure. Sveta Mati mi je dejala:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, tako kot obstajajo tri Sveta Srca, ki jih je pripravil Gospod kot znamenje zatočišča in varstva za vse moje otroke, tako manjkajo tri minute na Božji uri, da se človeštvo spreobrne pred velikimi dogodki, ki ga bodo pretresli za vedno.

Dovolite, da moj Sin Jezus najde tolažbo in zatočišče v vaših srcih, zaradi tolikih žalitev in svetoskrunstva, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Sprejmite mojega Sina v svoja Srca in on vas bo sprejel v svoje Božje Srce, vam podaril zatočišče, moč in milost, da se boste mogli soočati s težkimi časi, ki jih mora vsak prenesti zaradi njegove ljubezni. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Potem sem videl Sveto Mater in Svetega Jožefa z njunima plaščema združena v enega samega, ki so vodili mnoge duhovnike po poti polni luči do Svetega Srca Jezusovega. Sveti Jožef je bil na desni strani in naša Gospa na levi. Kmalu za tem je ta podoba izginila. Videl sem še en prizor. Zagledal sem Jezusovo Srce,  pod njim  veliko malih src, ki so vstopale v Jezusovo Srce in so bila varovana v njegovi ljubezni.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja