SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU 8.12.2018

 

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.12.2018

Danes je blagoslovljena Mati prišla v spremstvu številnih Angelov. Bila je sijoča, znotraj v tej lepi luči nebeškega sijaja. Ni imela tančice, v beli obleki in nebeško modrem plašču. Njeni lepi lasje

so padali po njeni levi in desni rami pa tudi po hrbtu. Njene roke so bile razprostrte kot bi nam dajala milosti. Dala nam je sledeče sporočilo:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam iz nebes, da vas prosim odpret svoja srca za sveti Gospodov klic. On vas kliče k spreobrnjenju. On vas kliče k spremembi življenja.

Ne bodite gluhi, trdih src in neposlušni. Odločite se sedaj za Božje kraljestvo, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje človeštva in mnogi ne bodo pripravljeni, ker se pustijo preslepiti od satana.

Karkoli se zgodi ne opustite pot spreobrnjenja, ne bojte se preizkušenj in preganjanj. Vedno bom ob vas, da vas vodim in pomagam. Zaupajte v moje materinsko posredovanje in varstvo.

Mnoge žalostne stvari se bodo dogodile v Cerkvi in v svetu, ker bodo spremenjene večne resnice za laži, ki prihajajo iz pekla in bodo povzročili, da bodo mnogi izgubili vero.

Molite velikokrat Vero, kot sem vas naučila, da bi premagali napake in herezije, ki se bodo širile med mnogimi verniki in povzročile, da toliki bodo ostali brez Božje luči.

Molite, molite, molite Rožni venec v zadoščenje za strašne žalitve mojemu Sinu, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Sem z vami, ker vas ljubim in vam želim dobro in večno srečo. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in spomnite se, da vsaka beseda, ki sem vam jo povedala bo za vas moč in tolažba v težkih časih in velikih preizkušnjah.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja