SPOROČILO KRALJICE ROŽEGA VENCA IN MIRU 11.7.2015

 

5266473431_ebb19c7a88 (2)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.7. 2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir bodi z vami!

Moji otroci, ne pustite se premagati od sveta in njegovih prevar. Bog je Resnica in Večno Življenje. Kdor je združen z Bogom ima vse dobro in vsako milost. Prosite luč Svetega Duha, da imate moč ostati vedno na poti Resnice, na sveti Gospodovi  poti. Velika zmeda prevladuje mnoge moje otroke, da ne vedo razlikovati resnico od zmote, ker ne molijo in ne odprejo svoja srca Bogu, kot bi morali. Hudič zapeljuje mnoge duše z bogastvom, močjo in užitki sveta, zato te duše povzročijo, da se mnoge odvrnejo od Gospodove poti, da sledijo laži in iluzijam sveta, ki vodijo v peklenski ogenj.

Molite, molite, molite sveti rožni venec vsak dan z vero in ljubeznijo da premagate vsako zlo. Imejte vedno pri sebi rožni venec in z njim rešujte duše za nebesa, molite vsak dan za mnoge svoje brate, da se spreobrnejo.
Moji otroci, satan deluje silovito proti mojim sinovom duhovnikom. Vi, otroci, ki vas toliko ljubim, molite in žrtvujte se za duhovnike. Posvetite del svojih molitev zanje, ki tako potrebujejo priprošnjike noč in dan, da prosijo zanje pred Srcem mojega Božjega Sina, da bi bili zvesti poslanstvu in poklicanosti, ki jim jo je Bog dal.

Zahvaljujem se vam, da ste tu, da poslušate in živite moja sporočila, toda jaz vam pravim : posvečujte se vedno bolj in bodite poslušni kar vam pravim. Ne ranite mojega  Srca z vašimi grehi in ne žalostite srce mojega Sina Jezusa. Jaz vas ljubim in želim vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam:  V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Gospod mi je pokazal vizijo. Videl sem Jezusa sedeti na Prestolu in pred njim velika njiva z robustnimi drevesi in mnoga druga suha in mrtva, ki niso služila ničemur. Ta drevesa predstavljajo vsako osebo na zemlji. Jezus je dal ukaz Angelom, ki so takoj odšli na vse kraje sveta , da izkoreninijo, odrežejo drevesa, ki niso služila ničemur  in jih vržejo v veliko gorečo luknjo in ta drevesa so tam zgorela.

Tako bo ob koncu časa, na dan sodbe za vsako dušo, ki je zavrnila Božjo milost, ki ni služila za nič na svetu, ki niso šli v  Cerkev, niso živeliBožjo Besedo in ki ni sprejela klicev naše svete Matere na tolikih krajih sveta, so prezirali  in smešili njene solze, njena sporočila in njeno Materinsko pomoč.  Bogu ni po volji, da je njegova Presveta Mati prezirana, žaljena. Moramo spoštovati, kar je nebeškega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja