SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.10.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.10. Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci.

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu a mnogi ostajajo gluhi za moj materinski glas.

Kličem vas k Bogu. Kličem vas k tistemu, ki je Odrešenik vaših duš.

Ne zaprite svojih src za Gospodov klic. On vas ljubi in želi vaše zveličanje. On želi vašo srečo, da bi razumeli njegovo Božjo ljubezen za vsakega izmed vas in prejeli njegov popoln mir.

Upognite svoja kolena na tla v molitvi. Ljudje so gluhi za Božji glas in hočejo narediti svojo človeško voljo, ki pa ni božja.

Otroci moji. Napake nad stašnimi napakami bodo sprejete in razglašene, kot da prihajajo od Božje volje, toda vse to izhaja od Satana in njegove teme in laži, ki hoče vaše duše voditi v večni ogenj.

Bojujte se otroci moji proti vsemu zlu, lažem in grehu. Recite vsem, da je Bog globoko užaljen in ne želi, da živite v grehu, daleč od njegovega Božjega Srca, njegove ljubezni, ki je večna.

Ne oddaljujte se od Svete poti k Bogu. Ne sprejmite Satanovih laži, ampak razglašajte Božje resnice, kajti sam one osvobajajo od greha in vam dajejo večno življenje.

Časi teme in trpljenja bodo prišli na svet, če se ne bo zadoščevalo za grehe in borilo proti napakam.

Če bodo ljudje nadaljevali v gluhoti bo prišla velika kazen nanje. Molite, molite, veliko molite in Bog bo imel usmiljenje z vami.

Zapomnite si, otroci moji: ne bojte se. Ne utihnite ampak zmagujte zlo in oznanjajte resnico. Resnica je moj Sin Jezus in on je z vami in vi ostanite združeni z njim v ljubezni, po zvestobi njegovi ljubezni in njegovi besede, ki rešuje in vam daje luč, luč, ki premaga temo.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja