SPOROČILO KRALJICE ROŠNEGA VENCA IN MIRU 15.09. 2019 MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2019 MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, imej usmiljenje do Srca tvoje Matere. Glej, kaj ga je prebodlo.

Videl sem strašen meč zaboden v Brezmadežno Marijino Srce. Kar naenkrat je bil meč izdrt in pustil strašno rano, kot bi se Srce Naše Gospe razdelilo na dvoje.

Cerkev mojega Božjega Sina se deli na dva dela in moje Srce se trga v bolečini. Jokam za tiste sinove, ki se upirajo proti Bogu in proti nebesom, ki ne sprejmejo njegovih resnic in večnih učenj in, ki niso poslušni njegovim Božjim zakonom.

Samo duše, ki znajo darovati zadostitve, žrtve in  se odpovedo lastni volji, bodo mogle ozdraviti brazgotino, ki je globoko zadana mojem čistemu in svetemu Materinskemu Srcu in Srcu mojega Božjega Sina Jezusa

Cerkev je ranjena od zastrupljenih satanovih puščic. Sedaj se je odprla velika rana v Cerkvi, rana razdeljenosti, ki bo ustvarila znotraj veliko duhovno vojno med dobrim in zlim, med resnico in lažjo, med Božjimi otroci zvestimi Gospodu, nasproti sledilcem Satana, kateri so se vrinili med dobro kot slaba trava, kot plevel, ki se je vsejal, da uničuje, da ustvarja zmedo in pomanjkanje vere, z namenom, da bo čreda ostala brez luči, Božje milosti in  se pogubi.

Toda Bog bo prišel na pomoč tistim, ki bodo ostali zvesti njegovim Zakonom in učenju, tistim, ki so močni in vztrajni v preizkušnjah in težavah, ki ne bodo izdali vero vanj in ljubezen do Njega.  On bo poslal svoje Angele, da bodo izruli slabo travo  in uničili ves plevel, gojen med njimi, jih posušil s svojim Božanskim dihom in jih zažgal v večnem ognju kjer je jok in škripanje z zobmi.

Pekel je večen in tam je končna usoda za neposlušne in nehvaležne, kraj kjer se kaznuje napuh in človeška zloba.

Potolaži moje Srce, ki trpi in naredil boš veselje Srcu mojega Božjega Sina, ker on veliko ljubi vse tiste, ki me častijo in sprejemajo kot Mater.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja