SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA 22.04.2011

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne utihni! Razširjaj moja sporočila, da bi jih spoznalo čim večje število mojih otrok.

Odpri usta in govori o veliki Božji ljubezni, čisti in sveti ljubezni, resnični ljubezni, ki spreminja življenja, duše in srca.

Uči moje otroke naj se ne utrudijo moliti. Mnogi ne razumejo velike moči molitve pred Božjim Prestolom, pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa.

Tisto srce, ki moli, ki prosi, ki posreduje za dobro človeštva, je srce odprto za ljubezen Boga ima resnično upanje na spreobrnjenje mnogih otrok, ki bodo mogli biti duhovno ozdravljeni, spreobrnjeni in posvečeni po Božji ljubezni.

Vedno glej na moje Materinsko Srce, Sveto in Brezmadežno in naučil se boš pripadati Bogu in izvrševati njegovo-Božjo Voljo.

Sem vedno ob tebi, da ti dajem potrebne milosti za nadaljevanje tvojega poslanstva. Četudi te bodo vsi zapustili in zavrnili, jaz, tvoja Mati, te ne bom nikoli niti zapustila niti zavrnila.

Nadaljuj in dajaj tvoje pričevanje vere, bodi Božji mož, nosi Gospodovo luč in ljubezen vsem, ki jo potrebujejo. Moj Sin Jezus je vedno s teboj in po tebi bo deloval, naredil velike stvari, kadar boš govoril o naših sporočilih ljubezni tvojim bratom.

Korajžo, moj sin, sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov Matere, ki te toliko ljubi in ti želi dobro. Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja