SPOROČILO KRALJICE MIRU 11.10.2014

SPOROČILO KRALJICE MIRU 11.10.2014 EDSONU GLAUBER

e2d1d5f9a877d05dc4742b6774c4bb69

Mir, moji dragi otroci, mir vam in vašim družinam!

Prišla sem iz nebes, da vas blagoslovim in zaščitim s svojim brezmadežnim plaščem.  Moj plašč vas obdaja in sprejema:  Moj plašč je mogočen in močan, ki tolikokrat pokriva sveto telo mojega Sina Jezusa.

Hrepenite biti vedno pod mojim materinskim plaščem s tem, da živite vsak dan moja materinska sporočila, ki sem vam jih dala in vam jih danes dajem.

Otroci, spreobrnite se! Prihajajo težki časi in mnogi vaši bratje so zaslepljeni od hudiča, zaradi greha.

Ljudstvo Brazilije hodi vedno bolj na robu propada, ki vodi v večno pogubo. Vrnite se k Bogu! Obrnite se h Gospodu sedaj, kajti satan hoče uničiti vaša življenja in življenje vaših družin.

Vabim vas, da okrepite svoje molitve za Brazilijo in za svet. Molite rožni venec vedno bolj z vero in ljubeznijo. Častite mojega Sina Jezusa. Še vedno niste vztrajni v češčenju, kot sem vas prosila. Ne izgubljajte nebeških milosti. To je moj Sin, ki vam jih lahko podeli. Če boste odprli svoje srce pred njim, bo tudi On odprl svoje srce vam in vas sprejel v svoje srce.

Molite, molite, molite. Bog vas kliče k molitvi. To je čas, da se vrnete na pot svetosti, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Hvala za vašo prisotnost tukaj na tem mestu, blagoslovljenem z mojo materinsko prisotnostjo. . Vrniti na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

2 thoughts on “SPOROČILO KRALJICE MIRU 11.10.2014”

 1. Dragi bratje in sestre, častilci Svetih Treh Src!
  Če nas Marija prosi, da molimo za Brazilijo (to postavi na prvo mesto) in za svet, potem odgovorimo na njen klic. Ona najbolje pozna stanje v svetu in nujnost molitve.
  Združimo in namenimo našo vsakodnevno molitev Družin Svetih Treh Src k Svetemu Jožefu za Njene namene.
  ROŽNI VENEC SVETE DRUŽINE
  Začetek
  Molitev: Moja Sveta nebeška Družina, vodi me po pravi poti, pokrij me s svojim svetim plaščem in varuj me pred vsem zlom v mojem življenju tu na zemlji in za vekomaj. Amen

  Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu
  Sveta Družina in moj angel varuh, molite zame. Amen.

  Verujem

  Na velike jagode:
  Sladko Srce Jezusa, bodi naša ljubezen
  Sladko Srce Marije, bodi naše odrešenje
  Sladko Srce Jožefa, bodi varuh naše družine.

  Na male jagode:
  Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše.

  Na koncu:
  Združena sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa, naj vas ljubim vedno bolj.
  (07.01.97)

 2. Marija v tem sporočilu prosi za molitev za Brazilijo in svet. Pravgotovo ni razlog to, da je Edson iz Brazilije. Marija vidi in ve širše kot vemo mi. Če vsak enkrat zmolimo to molitev, ki jo je Edson dal na spletno stran, bomo gotovo pomagali Marijinim načrtom miru. Nevenka

  MOLITEV ZA CERKEV IN ZA DOMOVINO
  Bog in naš Gospod, zaščiti svojo Cerkev in nam podeli svetih in vrednih duhovnikov. Izlij svoj blagoslov na našega Svetega Očeta- papeža Frančiška, naše škofe in nadškofe, naše župnike in na vse duhovnike, na vodstvo našega naroda in države, da bodo vse pravično urejali. Podeli brazilskemu ljudstvu miru in popolne blaginje. Spodbujaj nas z nenehnimi darovi svoje dobrote, za Brazilijo, za škofe in nadškofe, za župnije, kjer živimo, za vsakega izmed nas in še posebej za vse ljudi, ki so se nam priporočili v molitev. Usmili se vernih duš, ki trpijo v vicah. Gospod, daj jim večni mir in večna luč naj jim sveti. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja