SPOROČILO JEZUSA Z DNE 25.O9.2006

Prevedla sem to sporočilo, ker vejamem, da ni slučaj, da ga je Edson dal na splet, takoj za sporočilom Marije z dne 11. aprila 2015, kjer Marija pravi med drugim;

Pojdimo otroci moji! Manjka malo, pojdimo!

11102900_1009931372374862_3246747544983733780_n

SPOROČILO JEZUSA Z DNE 25.O9.2006

Moj mir in mir moje Božje Matere vsem vam!
Moj sin, povej svojim bratom naj molijo. Molitev je zelo pomembna v teh dneh, ko je ogrožen mir in Cerkev. Ljudje grešijo, grešijo, grešijo in nimajo več omejitve za njihove grozote in zlo. Če sam ne bi posegal, bi se uničilo vse čez dan in čez noč.
Pošiljam mojo nebeško mater, ki razsvetljuje moje oči s svojo zvesto in materinsko ljubeznijo. Poslušajte mojo poslanko. Ubogajte njena sporočila. Kdor je neposlušen si ne bo zaslužil večno življenje. Sporočila moje matere vas vodijo, da bi živeli po mojih naukih, ki so v Evangeliju. Ne živite po Evangeliju, kot bi morali, zato prihaja moja Mati, da vas nauči živeti ga v ljubezni.
Tukaj sem, da vam naročam živeti Evangelij in živeti sporočila moje Mame.
Gledam iz nebes človeštvo in vidim, da hodijo po poti samouničenja. Posredujte za odrešenje sveta. Ker, da ne slišite klice moje Mame bom moral dopustiti da vas dosežejo katastrofe .
Veliko bo trpljenje, ki ga bo moglo človeštvo prenesti. Tisti, ki se imajo za mogočne in nepremagljive, so nič. Ubijajo, kradejo in preganjajo moje ljudstvo in mojo Cerkev, toda ne vedo, da so njihova življenja v mojih rokah in samo en dih in je z njimi konec. Ti bodo kaznovani vso večnost, če se ne pokesajo. Molite za njihovo spreobrnjenje. Moja mama je povedala, da vas pričakuje vse v Itapirangi, da vam podeli svoje milosti, toda malo je teh, ki so zainteresirani in gredo tja. No, nekega dne ne bo za ljudi daleč, ker ne bodo želeli umreti in trpeti, da bodo bežali pred nevarnostjo na kraj, kjer bo vedno moja milost, blagoslov in varstvo.
Jezus me je gledal naravnost v oči in dejal:
Videli boste pot polno ljudi, ki bodo hodili v bolečini, da bi dosegli to blaženo mesto. Niso poslušali v času milosti, zato bodo morali veliko žrtvovati, da bi bili tam v času bolečine in preizkušenj.
Jezus me je gledal naravnost v moje oči in dejal:
Molite, molite, molite, ker vse se bliža h koncu. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja