SPOROČILO JEZUSA Z DNE 10.MARCA 1998

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA

(10. marca 1998, okrog  21.20)

10353655_986527334715266_2963064631752817889_nNocoj je sporočilo posredoval Jezus.

»Dragi moj sin, danes pošiljam milost iz Svojega Srca in blagoslavljam vse človeštvo. Želim, da bi vsi ljudje častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.  Tisti, ki izkazujejo čast njegovemu Srcu, Me osrečujejo. Naj  ti bo dana možnost, da vsem oznaniš to pobožnost. To je poslanstvo, ki ti ga dajem. Povedal sem ti že: ljubi Jožefa, Mojega deviškega očeta, kot ga ljubim Jaz, tako boš izpolnil Mojo voljo in me v vsem posnemal. Moj namen je, da bi se vsi grešniki zveličali. Ljubim vse, sem njihov Bog, ustvaril sem jih in želim, da so ob meni srečni in da so deležni Moje ljubezni in nebeške slave. Ljubi Moj sin, ravno zato bodo vsi, ki bodo častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa, prejeli milost za premagovanje ovir, ki jih nastavlja sovražnik odrešenja, in tako dosegli zmago ter prejeli zasluženo plačilo v Kraljestvu Mojega Nebeškega Očeta.

Tisti, ki bodo vdano častili njegovo prečisto Srce, bodo nedvomno deležni velike slave v nebesih. Duše, ki bodo zveste svetemu Jožefu, Mojemu deviškemu očetu, bodo lahko blaženo zrle v Presveto Trojico in bodo v polnosti spoznale Troedinega Boga, Trikrat Svetega. V nebeškem Kraljestvu se bodo veselile prisotnosti Moje nebeške Matere in svetega Jožefa, Mojega deviškega  očeta ter vseh nebeških čednosti, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo deležne posebne ljubezni Presvete Trojice in Moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije obdajale prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.

To je moja velika obljuba ljudem vsega sveta in častilcem Mojega deviškega  očeta Jožefa. Bodi blagoslovljen, sin Moj. Blagoslavljam vso tvojo družino in ves svet. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

 

S TEM SPOROČILOM SO OBJAVLJENA PRVA SPOROČILA, KI SO JIH SVETI JOŽEF, MARIJA IN JEZUS DALI KOT OBLJUBO ZA POMOČ V TEH ČASIH.

SPREJMIMO NJIHOVO LJUBEZEN IN JEZUSOVO ŽELJO, DA BI BILO JOŽEFOVO NAJČISTEJŠE SRCE BOLJ LJUBLJENO IN ČEŠČENO IN DA BI S TEM SE SPREJELA IN ŠIRILA LJUBEZEN DO SRC SVETE DRUŽINE.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja