SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 23.06.2016

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 23.06.2018

Danes se je prikazal Jezus, veličasten in sijoč, z resnim pogledom, vendar izredne lepote. Jezusove oči so gledale v moje in dejal mi je s tonom avtoritete:
Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!
Moj sin, prihajam prosit od tebe in vseh zadoščenje in iskreno kesanje, ker je moje Sveto Srce ranjeno in krvaveče zaradi trdote src, hladnih in nevernih src, ki zaničujejo sporočila in prisotnost moje Brezmadežne Matere tukaj, in na mnogih krajih sveta.
Gorje ljudem, če moja Mati ne bi prihajala na svet, da vas zbira v molitvi. Že pred veliko časa bi bil kaznovan po moji pravičnosti, ki velika in težka visi nad svetom. Moli, moj sin, moli in zadoščuj za strašne grehe in žalitve, s katerimi me nehvaležni
žalijo in ranijo vsak trenutek v številnih Cerkvah, pred mnogimi oltarji, ko me sprejmejo v smrtnem grehu. Duše črne in umazane zaradi strašnih grehov, ker se ne kesajo, se nikoli ne spovedo po krivdi mnogih Ministrov, ki niso več svetlost za mnoge ampak so razlog za škandale, zmede in mnoge druge grehe.
Moli za nezveste in arogantne služabnike, ki ne skrbijo več za dobro svojih ovac ampak samo za telo, za želje in nebrzdane strasti, za denar in njihove grešne namene. Sprejmi mojo ljubezen v tvoje srce in jo daj tistim, ki jo želijo in tistim, ki jo potrebujejo. Sem vedno ob tebi, da ti pomagam, te razsvetljujem s svojo milostjo in lučjo.
Časi so težki in videli boste temo in greh, ki bo sprejeta v moji Cerkvi kot stvar dobra in sveta. Naj te to ne zavede, odpri usta, prijavi, uči vseh, da sem Jaz edini Gospod Nebes in Zemlje in da moje Zapovedi in učenje se ne spreminjajo in se nikoli ne bodo spremenili.
Vsem povej, da bom nekega dne prišel in bom sodil vsakega po njegovih delih, odprl bom knjigo življenja, da sodim za storjeno in za opustitve. Bojuj se moj sin, za nebeško kraljestvo, bojuj se in delaj, da bo moje Kraljestvo ljubezni in miru zmagalo v življenju in srcih mnogih tvojih bratov.
Jaz Ljubezen te ljubim, te blagoslavljam in ti dajem svoj mir, kakor tudi vsemu svetu: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Spet me je Jezus pogledal in mi ponovno rekel:

Poklical sem te, izbral sem te, da govoriš, da bi bil vsem priča moje ljubezni in moje prisotnosti. Ne molči, govori brez strahu in pogumno. S teboj sem in samo jaz bom tvoja moč, tvoja tolažba in stalno zatočišče.

Jezus mi je naročil na preberem:

Iz 41, 10-13

10 Ne boj se, saj sem s teboj, nikar se plaho ne oziraj, saj sem jaz tvoj Bog. Okrepil te bom in ti pomagal, podpiral te bom z desnico svoje pravičnosti. 11 Glej, sramovali se bodo in zardevali vsi, ki so razdraženi proti tebi, postali bodo kakor nič in bodo propadli, tisti, ki se pravdajo s teboj.12 Iskal jih boš, pa jih ne boš našel, tistih, ki se prepirajo s teboj.Postali bodo kakor nič in kot praznina, tisti, ki se spopadajo s teboj.13 Kajti jaz sem GOSPOD, tvoj Bog, ki te držim za desnico in ti pravim: »Ne boj se, jaz ti bom pomagal.«

in Apd 18, 9-11

9 Neke noči pa se je Gospod prikazal Pavlu in mu rekel: »Ne boj se! Govôri in ne mólči! 10 Zakaj jaz sem s teboj. Nihče se te ne bo dotaknil, da bi ti storil kaj zlega, kajti v tem mestu imam veliko svojih ljudi.« 11 Ostal je tam eno leto in šest mesecev ter med njimi učil Božjo besedo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja