SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 22.12.2019 MANAUS – AM

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 22.12.2019 Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, brez križa ni svetosti in tudi delo ne more biti brez njega sveto. Kjer se resnica zmanjšuje in zanika, postavljena ob stran, da daje prostor napakam in lažem, tam nisem prisoten, ker ne sodelujem z zlom, saj sem neskončna Popolnost.

Kdor ne ljubi in ne živi v resnici, me ni nikoli spoznal niti ni spoznal moje resnične ljubezni in ne poseduje v polnosti moje Luči, ker moja Svetloba sije samo tam, kjer se moja resnica razglaša, spoštuje, ljubi in brani.

Tisti, ki so zaskrbljeni in nimajo miru, vedno delujejo na skrivaj in čakajo, da napadejo in vržejo strup laži, ampak jaz sem Pot, Resnica in Življenje, Jaz sem Luč sveta in kdor mi sledi, ne bo hodil v temi, ker bo ves čas pod zaščito moje Luči in kdor ima mojo Luč, mu nobeno zlo ne bo škodovalo, vedno bo stal na nogah.

Pojdi, moj sin, govori o moji ljubezni, nosi dušam mojo Luč in Resnico. Mnogi so v temi, brez vere in brez življenja.

Poklical sem te pred mnogimi leti, pripravil sem te za to poslanstvo, za to delo reševanja duš, to delo, ki se v tišini širi po vsem svetu, kljub prizadevanjem tolikih ljudi, da bi ga utišali in vse skupaj končali.

Delujem v tišini. V tišini pripravljam nove milosti in čudeže za odrešenje vsega sveta. V tišini moje Srce zmaguje združeno s Srcem moje Svete Matere in Srcem mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Zaupaj, vedno zaupaj v mojo ljubezen in moje božje delovanje. Vse se bo izpolnilo kot želim, ker proti moji Božji Volji nihče nič ne more, ker JAZ SEM!
Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja