SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 30.11.2015 (FINSKA)

12313803_1133160890051909_2218367888925104401_n

SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 30.11.2015 – FINSKA, SVETIŠČE STELLA MARIS

Danes v času svete maše mi je Gospod pokazal svetišče Stella Maris in videl sem svetlobo, ki je prihajala nanj iz nebes in od tu se je širila v vseh smereh v obliki vode, kot tisoč svetlobnih kapljic, ki so sevale milost in Božji blagoslov. Spoznal sem, da Bog želi oprati in očistiti naše duše, nas osvoboditi in ozdraviti naša srca, pogosto umazana, utrujena in brez upanja, zaradi naših slabosti in padcev. Bog nas želi obnoviti  svojo milostjo in želi, da postanemo možje in žene vere.

Kasneje, po kosilu sem se odločil, da se malo sprehodim po okolici in razmišljam o naravi. Bilo je zelo mrzlo in nekoliko vetrovno. Ko sem prišel na neko posebno mesto je mojo pozornost pritegnilo drevo brez listov, ki je v zimskem času takšno in ima videz, da je suho in brez življenja. Rekel sem Gospodu: Kaj hočeš od mene? Zakaj si me poslal  na to mesto?

In slišal sem Jezusov glas, ki je rekel:

Ker so tu duše brez luči in življenja, tako kot to drevo pred teboj, brez listov in nobene lepote, zaradi mraza in vetra. Mnogi so izgubili Božjo milost svojih duš in se nahajajo v temi. One potrebujejo močan veter, veter in dih mojega Svetega Duha, da jih ogreje z Božjim ognjem. Zato sem te poslal tu, v to državo, da se ogrejejo in osvetlijo srca in misli s sporočili moje Svete Matere. To so bile Jezusove besede.

V večernih urah pa je prišla Sveta Mati, da nam posreduje svoje materinsko sporočilo. Dejala je:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas ljubi in me pošilja sem v tej noči, da vas blagoslovim in podelim milosti, ki jih potrebujete.

Molite, molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite za posvečevanje vseh družin vsega sveta.

Bog želi rešiti to Državo, ki se je posvetila mojemu Brezmadežnemu Srcu in se mi izročila v last.

Glejte, pošiljam svoje angele, da branijo vaše družine. Tukaj se bom pokazala kot skrbna in dobrotljiva Mati in sprejela v svoje naročje vse moje otroke, ki se bodo zatekli po mojo materinsko priprošnjo.

Otroci, za odrešenje duš se morate vedno bolj posvetiti za nebeško kraljestvo in se odločiti, da boste sledili klicu mojega Sina Jezusa, ne da bi se kdaj ozirali nazaj.

Bog vas kliče in čaka odgovora na njegov klic in hoče, da mu sledite.

Pojdimo,  otroci moji, reševat duše za Jezusa. Pojdimo skupaj obnavljati mnoga srca, nesimo vsem ljubezen in besedo mojega Sina Jezusa.
Tu se bo Jezus dotikal src in bo pokazal neverujočim, da je on Gospod, ki kraljuje z ljubeznijo in odpuščanjem, razodevajoč svoje usmiljenje v globine najbolj izgubljenim in brez vere.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja