SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.06.2020 – Manaus-AM.

SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.06.2020 – Manaus-AM.

Danes nam je Jezus dejal:

JAZ SEM   je tu z vami!

Delam čudeže in čudesa za kapljo ljubezni vaših src. Moja ljubezen je velika. Moja ljubezen je večna. Boste hoteli mi zanikati kapljico vaše ljubezni? Mnogi me bodo zanikali in vam rekli, da nisem več pomemben za nikogar. Dejali bodo, da sem izum Katoliške Cerkve in bodo mnogim preprečili, da bi me prejeli v Evharistiji.

Zamenjali me bodo za poceni imitacijo, a jaz jim pravim: moje Telo je resnična jed in moja Kri je resnična pijača. Kdor ne je mojega telesa in ne pije moje Krvi, ne bo večno živel in ne bo imel z mano deleža v slavi mojega Kraljestva. Kličem vas, da postanete duše evharističnega zadoščevanja. V vaših domovih bom z vsemi združen, ker me v težkih časih preganjanja boste  našli prav v vaših domovih in me resnično častili,  ker  v mnogih cerkvah ne bodo častili mene – Pravega Boga.

Sveta Mati nam je dejala:

Moj Sin pošilja njegov alarmni krik svetu in ga opominja: Zbudite se, otroci moji, preden Satanovi agenti odvzamejo od vas velik Evharistični zaklad. Ne dovolite!

Bojujte se z vsemi močmi proti vsemu zlu! Mnogi duhovniki, ki sva jih pripravila moj Sin in jaz, bodo združeni z vami, da vas ne bodo pustili brez prave Evharistične hrane. Pomagali jim boste materialno in oni vam bodo pomagali duhovno.

Pazite in sprejmite te duhovnike kot veliko darilo mojega Sina, ki ga je dal vsakemu od vas.

Blagoslavljamo vas!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja