SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.03.2020 – Manaus/AM

 

 

SPOROČILO JEZUSA IN NAŠE GOSPE 14.03.2020 – Manaus/AM

Danes se je prikazal Jezus, Naša Gospa in Sveti Jožef. Jezus je bil na svetlem križu, Naša Gospa je bila na njegovi desni in Sveti Jožef na njegovi levi strani. Sveta Mati nam je dala prvo sporočilo:

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vam dam moč in varstvo, prihajam iz nebes, da vas blagoslavljam in vam podarjam mir.

Ne obupujte. Ne bojte se ničesar! Bog je večji od vsega in od vseh in on bo vedno zmagoval nad vsem zlom.

Zloben načrt je v polnem izpolnjevanju tako, da mnogi moji sinovi in hčere trpijo in so ujeti v Satanove pasti in laži. On, oče laži deluje, da bi diskreditiral in utišal Sveto Cerkev, zaradi pomanjkanje vere, ki je prišlo do skrajnosti, zaradi grehov mnogih duhovnikov mojega Sina, ki so postali pobeljeni grobovi, ki mnoge duše vodijo v brezno pogube,  ker niso več ljudje maziljeni, ljudje  vere, molitve in niti v svetega življenja.

Satan se norčuje iz mnogih, ker misli, da je zmagovalec, zaradi njegovih zlih agentov, ki so dosegli njihov prvi cilj: tolikim ljudem na svetu pokazati, da je on, ki ukazuje vsem, kot on želi.

Ne dovolite, da vas  premagajo njegove napake in laži. Molite Rožni Venec in Magnifikate in Bog bo naredil, da njegov zlobni načrt propade in da se zlo in laži zrušijo na tla. Če ne boste molili in ne boste  delali pokore, bodo njegove laži vodile vse človeštvo v trpljenje in bolečine v najmočnejši obliki, ker bo nasilje in prelivanje krvi kmalu prišlo zaradi ljudi, ki so ponosni in požrešni po imetju in moči.

Prosite odpuščanja za svoje grehe, pokleknite na tla in prosite Božjega usmiljenja za ves svet.

Otroci moji, ne pozabite: to kar človek izumi je vse nepopolno. Samo kar Bog ustvarja je popolno. Vse kar je ustvaril človek bo končalo in ne bo trajalo večno. Nič ne bo za dolgo časa ostalo skrito.

Sveti Jožef bo za Sveto Cerkev in ves svet naredil velike stvari, po naročilu mojega Sina Jezusa, dal bo  veliko znamenje svoje ljubezni v dobro Gospodovega ljudstva, malega ostanka, ki je zvest njegovim božanskim besedam in njegovim Svetim Zakonom.

V tem trenutku je Jezus gledal resno vse nas in dejal te besede:

Dopustil bom, da bo Cerkev in Amazonsko ljudstvo očiščeno njihovih grehov, zaradi njihove nehvaležnosti, pomanjkanja vere in zaničevanja  moje Brezmadežne Matere, ki vas že veliko let po mojem naročilu kliče k molitvi in spreobrnjenju.

Sveta Cerkev in ljudstvo bo trpelo, dokler ne popravijo svojih groznih napak. Molite, molite, molite in se kesajte za svoje grehe,  o trdovratno in neverno ljudstvo.

Veliko bom zahteval od Škofije Itacoatiara, za vsako besedo razžalitve izrečene proti moji Brezmadežni Materi, Kraljici Rožnega Venca in Miru.

V tem trenutku mi je Bog dal nekaj slišati: hkrati sem slišal več glasov, ki so govorili, se smejali, se norčevali, posmehovali, govorili besede norčevanja proti Naši Gospe in njenim prikazovanjem v Itapirangi, ki so delovali proti Božjim načrtom.

Prav tako, kot mi je Jezus dal slišati in razumeti, da bo Bog nekega dne, vsakega od teh ljudi spomnil na vsako besedo in zasmehovanje, ki so izhajali iz njihovih ustnic in bodo jokali.

 Upognite svoja kolena na tla, ker samo Ona vam bo mogla pomagati in prositi pred mojim Svetim Prestolom. Naredil bom tako, da bodo vsi videli  njihove napake pred svojimi očmi, ker Je niso ubogali in so se pustili premagati Satanovim lažem in napakam.

Naša Gospa je prosila za vse nas, za Sveto Cerkev in za ljudstvo, da bi nas Jezus ne kaznoval kot zaslužimo. Sveti Jožef je prav tako skupaj s Sveto Devico prosil za nas. Ko je Jezus oba videl prositi za Cerkev in svet, nas je blagoslovil. Naša Gospa je spet govorila:

Sin moj, reci vsem naj vedno zaupajo in se dnevno posvetijo našim trem Svetim Srcem. Prosite milosti, ne nehajte prositi in vaše molitve bodo kmalu uslišane, Bog jih bo podaril in imel usmiljenje do vas vseh. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja