SPOROČILO JEZUSA EDSONU GLAUBER 28.12.2020- MANAUS/AM

 

SPOROČILO JEZUSA EDSONU GLAUBER 28.12.2020- MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, tako kot se resnica ne more roditi iz laži, tako tudi svetost se ne more priti iz src, ki so nezvesta in neposlušna moji volji. Ne prenesem laži in neposlušnosti. Lažna in nezvesta srca ne bodo del slave mojega kraljestva, ampak bodo napolnila peklenski ogenj.

Mnoge duše so danes postale lažnive in nezveste zato, da bi bili bolj ugajali ljudem kot meni. Mnogi so v nevarnosti pogubljenja, ker jim primanjkuje poguma, da bi branili in oznanjali resnico. Tako pomagajo satanu in njegovim sledilcem uničevati duše, ki so meni tako ljube. Za vsako uničeno dušo bo za krivce veliko trpljenju v peklu, ker bodo kazni podvojene za vsako dušo, ki se bo pogubila za vedno.

Moli, moli moj sin, ker zadnji časi so tu in velike bolečine bodo padle na nehvaležno, nezvesto in neubogljivo človeštvo, ki ni me hotelo poslušati preko moje Svete Matere. Gorje gluhemu in upornemu človeštvu. Jokalo bo in trpelo kot se še nikoli ni zgodilo na obličju zemlje. Blagoslavljam te, kakor tudi može in žene dobre volje: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja