SPOROČILO JEZUSA 3.1.2015- EDSONU- MANAUS

SPOROČILO JEZUSA DNE 3.1. 2015 Edsonu (Manaus)

Danes, ob prvem molitvenem srečanju v tem novem letu se je prikazal in dal Jezus sporočilo. Bil je ves ožarjen, ovit v nepopisno svetlobo, oblečen v dolgo belo haljo in kazal svoje Sveto Srce. Sprehajal se je po cesti in obsijani z lučjo z leve in desne. Različne vrtnice: bele, rdeče in rumene barve so krasile pot po kateri je hodil. Bilo je veliko vrtnic, veliko, veliko. Jezus nas je vse prijazno pogledal in nam dejal:

b654b16e4298f3459216778fc0231be1

Dajem vam svoj mir, moj mir naj bo z vami!

Tukaj sem, da vas blagoslovim in se vam zahvalim za molitev rožnega venca v čast moji Materi. Molite vedno bolj. Rožni venec vas vedno bolj in bolj združuje z mojim Božanskim Srcem.

Tu je moje Srce….Polno je ljubezni do vas in do vsega človeštva. Želim vas obvarovati sedanje teme. Nevarnosti je veliko, toda če boste zvesti sporočilom, ki vam jih daje nebo, boste zmogli premagati vse preizkušnje in ovire z močjo in pogumom, mirom in vedrino.

Sprejmite sporočila moje Brezmadežne Matere. Poslal sem jo, da vam pokaže pot do slave mojega Kraljestva.

Velika in močna luč, polna milosti in lepote sije na nebu Amazonije: je moja Mati! … Prijaha vas prosit molitve za mir in spreobrnjenje sveta!

Blagor tistim, ki sprejemajo njene materinske besede z ljubeznijo in srcem in jih živijo.

Bodite poslušni in zvesti. Bodite moji apostoli molitve in miru.  Molite in bodite čuječi. Molite in bodite čuječi. Molite in bodite čuječi. Čas mineva in mnogo stvari, prerokovanih v preteklosti, bo prišlo do polne izvršitve.

Pošiljam vam moje preroke, da vam sporočilo moj klic k spreobrnjenju in pokori, predno se zgodijo boleči dogodki, ki bodo spremenili življenje človeštva za vedno.

Prebudite se! Je čas da veliko molite in pazite. Je čas, da se naučite biti popolnoma od Boga. Spremenite življenja in sprejmite v globino moj blagoslov in mojo milost, ki vam bo pomagala ostati zvesti v vsaki situaciji ali dogodku.

Ne bojte se! JAZ SEM vaša moč in TISTI, ki vas ščiti pred vsemi in pred vsem.  

Zaupajte v moje Srce in videli boste slavo nebes, ki bo vedno sijala na vaše domove. Vrnite se na svoje domove v mojem miru in ljubezni: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Zelo je pomembna prisotnost Jezusa na začetku tega novega leta. On je (par excellence) prvenec in primat vsega in ima pravico priti in dati prvo sporočilo, toda njegova prisotnostjo nam želi tudi pokazati kako pomembno je moliti z ljubeznijo in vero cel rožni venec njegove Svete Matere, katerega nas je tolikokrat prosila v svojih prikazovanjih v Itapirangi. Jezus nam je prišel osebno povedat, da ljubi molitev rožnega venca in da je to molitev, ki nas najbolj združuje z Njim.

Odprimo svoja srca nebeškim sporočilom in vse v naših življenjih se bo spremenilo na bolje.

images (9)

images (8)images (7)

 

Moj komentar: Veselim se, da je Jezus dal letos po Edsonu prvo sporočilo človeštvu ! Sporočilo, ki dviguje in nas usmerja. Le preberite ga in sprejmite v življenje!

Bele, rumene in rdeče vrtnice pomenijo MOLITEV, ŽRTEV IN POKORA. 
TtO JE TUDI POSEBNO SPOROČILO DUHOVNIKOM IN REDOVNIM SKUPNOSTIM, DA IMAJO POSEBNO MESTO. JEZUS SE SPREHAJA MED TEMI ROŽAMI, S KATERIMI SE JE MARIJA PRIKAZALA V FONTANELLAH, KOT ROŽA SKRIVNOSTNA S SPOROČILI ZA DUHOVNIKE IN REDOVNIŠKE DUŠE. JEZUS SE SPREHAJA MED NJIMI, KER JIH POSEBNO LJUBI IN SO OD NJEGA POKLICANI, VSAK POSEBEJ IN VSI SKUPAJ IN SO NJEGOV OKRAS, NJEGOVA PODOBA NA ZEMLJI.
VESELIM SE Z VAMI VSI POSEBEJ LJUBLJENI IN IZBRANI, DA VAM JE JEZUS V TEM LETOŠNJEM PRVEM PRIKAZOVANJU IZKAZAL NJEGOVO LJUBEZEN MED SAMIM PRIKAZOVANJEM.
KO BEREMO SPOROČILA MORAMO BITI POZORNI NA VSAKO BESEDO, DOGODEK, BARVO, SLIKO. VSAKA STVAR MED PRIKAZOVANJEM NAM DAJE NEBEŠKO SPOROČILO.
NEVENKA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja