SPOROČILO JEZUSA 15.7. 2013 PREDORE (BG)

15.07.2013 – Predore (BG)

JEZUS 

Ps 147, 3  on, ki zdravi potrte v srcu in obvezuje njihove rane…….

Jezus mi je zjutraj dal besedo, da bi jo zvečer med molitvijo premišljevali s prisotnimi. On želi ozdraviti naša srca, obvezati rane naših duš.

 Mir z vami!

Sprejmite v vaša srca mojo ljubezen: ljubezen čisto, ljubezen sveto, ljubezen, ki osvobaja vsega zla in  prenavlja. Sem tukaj z vami. Ne bojte se ničesar! Jaz sem Tisti, ki je vaša moč in vaša zmaga. Jaz sem vaš najboljši prijatelj in tovariš v vseh potrebah. Sem večna tolažba in dih angelov in svetnikov. Jaz sem Vse! Odprite vaša srca : ranjena srca, pokvarjena, pogosto napolnjena s trpljenjem, ker se malo ljubi in se malo odpušča. Lahkomiselna srca polna tolikih skrbi; srca otrdela, ki niso poslušna kar jih prosim. Molite otroci moji. Vi še ne razumete, da vas molitev združuje z mojim Srcem. Molite rožni venec moje Matere, ker ta molitev uničuje satana in vso moč pekla. V teh težkih časih se moji angeli  bojujejo proti zlu; po naročilu moje Matere pridejo na pomoč mojim zvestim in poslušnim služabnikom, ki znajo gledati in čakati na prihod svojega Gospoda. Ne bodite kot nespametne in nepremišljene device. Bodite sinovi vere, pazljivi na klice, ki jih nebo daje v teh časih. Ta generacija je prejela in prejema milosti mojega Srca kot jih ni prejela nobena druga generacija. Hočem spremeniti vse kar ne prihaja od mene in preoblikovati vse v trenutku. Moja Mati, s svojimi prikazovanji, združuje tiste, ki imajo skromno in preprosto srce, kajti samo ti so tisti, ki razumejo moja znamenja in poslušajo moj glas. Ponosni nikoli ne bodo prejeli mojih milosti, ker se morajo naučiti izprazniti sebe samih, da bi mogli prejeti bogastva mojega Srca. Posredujte za dobro človeštva. Človeštvo je ranjeno in brez življenja, toda moja močna ljubezen more spremeniti svet v resnična nebesa, če me bo človeštvo resnično prepoznalo in me sprejelo v svoje življenje kot svojega Gospoda. Vrni se nazaj človeštvo!

Vrni se in odpri svoje srce svojemu Gospodu, ki te tako zelo ljubi. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

4 thoughts on “SPOROČILO JEZUSA 15.7. 2013 PREDORE (BG)”

 1. DRAGI ČASTILCI SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

  OSTANIMO V DNEVNI NAVEZI MOLITVE OB 21 URI (21H DO 22H)
  Z ROŽNIM VENCEM SVETE DRUŽINE

  V INTERVJUJU, KI GA JE DAL EDSON ZA TV EXODUS POVE:
  Marija je naučila mojo mamo rožni venec Svete Družine, ki ga pojemo tako:

  Namesto Oče naš molimo 1x

  Sladko Srce Jezusovo, bodi naša ljubezen !
  Sladko Srce Marijino, bodi naše rešenje!
  Sladko Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine!

  Namesto Zdrava Marija molimo 10x
  Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

  TAKO NADALJUJEMO ZA VSAKO DESETKO.
  Vsakokrat, ko pojemo ali molimo ta rožni venec rešimo toliko duš za Jezusa in zadostimo za tolike grehe.

 2. Spoštovani!

  Pogosto spremljam sporočila na tej strani in me zelo veseli, da se je tudi pri nas začelo
  češčenje Sv.Jožefa. Moja družina verjame v njegovo proptošnjo se mu pogosto priporoča in tudi zahvaljuje. Večkrat smo že opravili tridesetdnevnico. Gospa Nevenka lepo vas prosim, če mi lahko pošljete 10, in sicer za hčerke, mamo sestri.
  Bog vam povrni.

  Anica

 3. V Jezusovem sporočilu se me je še posebej dotaknilo, ko pravi Jezus, da hoče v
  trenutku vse spremeniti,kar ne prihaja od Njega. Bom molil vsaki dan za to
  spremembo. Naj pride čimprej. Blagoslov in pozdrav. Mirko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja