SPOROČILO JEZUSA 15.06.2016 SERRONE

Jesus Rei do Universo1 (1)

SPOROČILO JEZUSA 15.06.2016

Zjutraj

Ko sem bil v Svetišču Svetega Mihaela Nadangela v Serrone, sem videl Jezusa, ki je sedel na čudovitem prestolu. Na glavi je imel krono, rdeč plašč in belo obleko z zlatimi robovi. Ob Jezusovi strani je stal Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael. Razumel sem, da njihova prisotnost ob Jezusovi strani pomeni: Sveti Mihael, da nas brani proti vsemu zlu, nam daje moč in varstvo v bojih življenja, Sveti Gabrijel nas sprejme in nam pomaga izpolnjevati najpopolneje Božjo voljo in Sveti Rafael zdravi naše rane uma, telesa, srca in duše, nas osvobaja negativnih pritiskov hudobnih duhov. Jezus mi je dejal:

Jaz sem Mir in Ljubezen. Prihajam v ta kraj, da naredim Tabor, kjer vas morem spreminjati z mojo Božjo ljubeznijo, ki jo je moje Srce polno.

Želim zdraviti rane vaših duš, želim dati moč oslabelim srcem brez upanja, želim dati življenje in luč tistim, ki so v grehu in temi.

Vse vas kličem, da pridete k meni, kjer vam bom dal piti žive vode, polne Božje milosti, ki bo oživila vaše duše in jih osvobodila vsega zla.

Molite in bodite tisti, ki živijo združeni z voljo Večnega Očeta ter se darujejo za dobro sveta in za rešitev duš, ki jih želi voditi v večno slavo.

Tu sem, da vas sprejmem v moje Usmiljeno Srce, ki je izvir vsega življenja.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja