SPOROČILO JEZUSA 10.04.2013

ZA MEDITACIJO IN IZPRAŠEVANJE VESTI

 

SPOROČILO JEZUSA 19.04.2013

Danes, pred spanjem, ko sem bil v moji sobi sem slišal Jezusov glas, ki mi je dal pomembno sporočilo.

Nihče nima večje ljubezni kot tisti, ki da življenje za svoje brate!

Dati vse, ne da bi zahteval kaj v zameno. Ljubiti in odpustiti, tudi če ljudje ne želijo ljubiti, vi odpustite. Zapomni si da nosiš vedno v svojem srcu večjo ljubezen, Bog sam bo živel v tvojem srcu in se bo soočal.

Kdor ne ljubi ne odpusti, kdor ne odpusti ne zasluži nebes, ker nebesa so moje kraljestvo ljubezni in kdor nima ljubezni nima ničesar v njegovem življenju.

Moje Srce se trga, ker po tolikih letih, odkar pošiljam svojo Presveto Mater v Amazonijo in na mnoge kraje sveta, se resnično malo ljubi in malo odpušča.

Moj sin kje so tisti, ki pravijo, da me ljubijo?  Kje so moji zvesti služabniki, ki čakajo Gospodovega obiska? Kje so vsi tisti, ki so obdarjeni z mnogimi blagoslovi in milostmi, ki jih je dala moja ljubljena Sveta Mati?

Darovi in talenti, ki sem jih podaril, kje so? Kaj ste naredili z vsemi blagoslovi prejetimi iz nebes?… Nehvaležnost, hlad in zaničevanje in še vedno lahko rečem tišina in strahopetnost, strah pred zavrnitvijo in ne pokazati drugim, da nisi uspel in si padel; Vse to je povzročilo da so mnogi zapustili vero in se pustili zapeljati skušnjavam in pastem tistemu, ki je oče laži, ki jih želi voditi v večni ogenj.

Govorim vam, prosim vas, kažem vam način – pot, ki ji sledite, toda vsi: vsi možje in žene vsega sveta spreobrnite se, kesajte se svojih zločinov. Vrnite se sedaj, dokler vas kličem!

Rekel sem ti: nihče nima večje ljubezni od tistega, ki ga življenje za svoje brate!… Pomagaj mi rešiti duše, ki se pustijo ponovno preslepiti satanu, in ki se pustijo zapeljati v pasti, v iluzije, prevare in vi jim ne poveste resnice.
O človeštvo, za tako za tako majhno stvar, iz ure v uro izgubite tisoče milosti podeljene iz nebes…

Ostal sem presenečen za številne milosti, ki jih je Jezus dal in ko je  bral  moje misli, je dejal:

Vi ne morete razumeti radodarnosti moje ljubezni in niti ne dobrote mojega Božjega Srca. V tem trenutku sem začutil agonijo v mojih nogah, kot že nekaj časa trpim, od 2009. Ponovno so postala vidna znamenja kot običajno. Kadar se ona pojavijo vidna je to zato, ker hudobni ljudje delajo zaroto proti delu Device* z željo, da bi ga uničili. Jezus je videl mojo agonijo in trpljenje in mi je dejal:

Daruj vse Očetu za spreobrnjenje in zveličanje ter rešitev sveta. Moja Mati se je prikazala kot Kraljica Rožnega venca in Miru, da bi posredovala in prosila dar miru za vse človeštvo. Posreduj tudi ti in prosi moje srce to milost in podelil jo bom tistim, ki me zadnjo prosijo.

Prenašaj kritike in zavrnitve in tudi preganjanja: utihni kadar so govorice, ki ti grozijo in te želijo prestrašiti…Vse kar ni združeno z menoj ne bo ostalo na nogah!

Samo tisti, ki me sprejme in vzame v svoje srce bo vse prenašal z veliko močjo, korajžo in vero.

Daj mi svoje srce v popolno posest. Daj mi svojo ljubezen, ker te bo moja ljubezen vnela ,a  ne izgorela, kot goreči grm.

Jaz te ljubim in tako tudi vse človeštvo. Ono bo moralo, da se prečisti, iti skozi težke dogodke in preizkušnje. Vse se bo izpolnilo v sedanjih dneh. Moli, moli in stori naj molijo, ker samo tako se bo človeštvo spreobrnilo. Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Nekaj minut nisem slišal Jezusovega glasu. Bil sem v kuhinji, da popijem nekaj vode in ko sem držal kozarec je njegov glas ponovno odmeval in napolnil prostor kjer sem bil.

Jezus mi je dejal:

Mnogi želijo prejeti tisto, ki nisem želel in pripravil zanje. Drugi želijo moje milosti, ki sem jih rezerviral za tiste, ki sem jih izbral in pripravil na zemlji, toda teh milosti in teh darov ne bodo prejeli oni, temveč tisti, ki sem jih izbral in katere jaz želim.

Kolikokrat si me pustil čakati na tvojo ljubezen!,,, Kolikokrat si me zapustil osamljenega, a jaz te nisem zapustil in preziral!… Prav tvoja šibkost in tvoje nepopolnosti so povzročile, da ti pomagam postati moj, ker moje usmiljeno Srce hrepeni po tvoji sreči in zveličanju, tebe, ki sem te toliko obogatil z mojo ljubeznijo.

Razkril sem ti moje skrivnosti, učil sem te kot Učitelj in Gospod. Sedaj želim, da si moj poslušen učenec, ki bo nesel vsem ostalim moja večna učenja. Ali ne vidiš, da so slepi in brez moči, da bi ponovno vstali. Ne želiš jim pomagat, da me srečajo in da bi pripadali meni?

Ah, moj sin pomagaj, tebi govorim na srce, pomagaj, da moje besede odmevajo zaprtim srcem močneje kot kdaj koli prej, da se bodo ta otrdela kamnita srca zdrobila in se odprla meni.

Dopusti, da te oblikujem vedno bolj z mojo večno ljubeznijo in dobroto. Mnogi ne znajo ljubiti: vsaj ti pusti, da te naučim, da boš potem lahko ti učil druge vse, kar si od mene prejel.

Govori moj sin, govori vsem o moji ljubezni. Moja ljubezen zdravi, moja ljubezen rešuje, moja ljubezen spreminja in osvobaja vaša življenja vsega zla.

Kako veliko ljubezen potrebuje človeštvo, da bi preživelo in premagalo sedanje temine. Hudič je sovraštvo, toda če se bo človeštvo naučilo ljubiti, bo obdano z največjo močjo, ki bo hudiča izgnal enkrat za vselej z  obličja zemlje. Ljubi, ljubi človeštvo, ker ljubezen premaga vsako zlo.

Od tedaj dalje, kot bi Jezus govoril mnogim ljudem, je dejal:

Sem z vami. Ne bojte se! Sem tu, da razblinim temine vaših življenj, da vas tolažim v vaših stiskah in olajšam vaše bolečine. Naj vas moj mir vedno objema in ostane z vami.

EG Coutinho

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja