SPOROČILO GROSUPLJE 19.6.2013

SPOROČILO V ŽUPNIJI  GROSUPLJE DNE 19.6. 2013

 

Danes je prišel sveti Jožef z detetom Jezusom v naročju. Okrog njega je bilo dvanajst angelov v belih oblačilih, ki so sestavljali harmoničen krog, kot Angelsko  krono. Sveti Jožef je posredoval sledeče sporočilo:

Mir mojega Sina Jezusa vam vsem!

Sveti Jožef se je, po naročilu malega Jezusa, približal spredaj pred Cerkveni oltar. Mali Jezus  me vprašal, tako kot  v cerkvi Marije Pomočnice kristjanov,  da poljubim trikrat tla pred cerkvenim oltarjem. Prosil me je, da z jezikom naredim velik križ v spravo za grehe sveta. Nato se je sveti Jožef z nogami dotaknil tal cerkve. Ko je to storil, je sijal od božanske svetlobe, s katero je bilo obdano dete Jezus in je izhajala iz Njega. Sveti Jožef je dvignil desno roko kot znak zaščite in blagoslova ter dejal:

Jaz sem zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik vaših družin! …

Ko je izgovarjal te besede, sem čutil v svojem srcu, da je govoril celotni Cerkvi in svetu, zlasti Papežu.

Moj Božanskin »sin« me pošilja iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir. Danes me naredil bolj znanega in ljubljenega v vsej Cerkvi in svetu, saj On prosi vse, da me kličejo in prosijo za mojo priprošnjo.

Ne bojte se, sveto Gospodovo ljudstvo …Glejte, Božje usmiljenje je pripravilo nove čase za svojo Cerkev in za svet, za tiste, ki resnično spoštujejo njegovo  sveto ime in ubogajo njegove Svete zapovedi.

Danes še posebej blagoslavljam  Svetega Očeta in mu povej, da naj stori hitro in pokaže Cerkvi in svetu ljubezen mojega prečistega Srca, ker  Bog je izbral moje Srce kot nov vir milosti za grešno človeštvo, ki je tako ranjeno in potrto zaradi posledic svojih zločinov in svoje neposlušnosti Bogu.

Jezus prosi duhovnike za več ljubezni do mojega Srca in tako bodo kot zvesti ministri, ki bodo vedeli kako  braniti in živeti večne resnice.

Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih  z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da močno sijala in  uničevala temo, ki jo obdaja,  v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.

Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega  »sina« Jezusa Kristusa. Bodite  tisti, ki  v praksi živijo  po nauku Jezusa in Cerkve.

Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta. Sprejmite v  vaša srca te moje besede, sprejmite v  svojem življenju nauk,  ki vam ga Bog sporoča že vrsto let, preko prikazovanj moje Brezmadežnega neveste, na  mnogih krajih po svetu.

To je čas za vrnitev k Bogu in da ste mu resnično zvesti. Ne bodite boječi, ampak zelo močni  in pogumni, ker je Bog  z vami! Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja