SPOROČILO EDSONU GLAUBER 08.06.2011 V MANAUSU/AM-VNEBOVZETJE SV.JOŽEFA

SPOROČILO EDSONU GLAUBER 08.06.2011 V MANAUSU/AM-VNEBOVZETJE SV.JOŽEFA

Govori Edson Glauber

Na podlagi razodetja Boga v prejšnjem letu, smo danes praznovali vnebovzetje Svetega Jožefa v nebesa. Sveti Jožef mi je razkril preteklo leto, da se naj to dejanje njegovega življenja obhaja v sredo, ki sledi prazniku Vnebohoda njegovega Sina Jezusa.

Danes se je prikazala Sveta Družina. Dete Jezus je bilo v naročju Svetega Jožefa in je govoril. Bil je star približno 1 leto in pol, in čeprav tako majhen je govoril veličastno, kot kralj. Dete Bog je rekel:

***

Dete Jezus:
Mir z vami vsemi!

Sin moj, razširjaj v svetu pobožnost Treh združenih Src. Ta pobožnost se je rodila v globini Mojega Svetega Srca in je izvir neusahljivih milosti za grešno človeštvo. Ta pobožnost je za ozdravljenje ranjenega in uničenega človeštva, da se odpre Božji milosti.

Prišel sem iz nebes s svojo Sveto Materjo in z mojim Deviškim Očetom Jožefom, da vas blagoslovim in vam povem: če želite blagoslove in varstvo nebes morate častiti in ljubiti naša združena Sveta Srca tako, da bo vaše življenje osvetljeno in obdano z lučjo in Božjo milostjo.

Svet si zasluži potop kazni, toda po posredovanju Marijinega Brezmadežnega Srca in Prečistega  Srca Svetega Jožefa, je moja pravičnost še zadržana in oddaljena. Posredujte, zadoščujte in molite, da bi dosegli usmiljenje Mojega Srca za vas same in za svet.

Kdor ni ponižen ne razume naše Svete prisotnosti med vami  in je nikoli ne bo razumel; tisti, ki se naredijo majhne in priznajo svojo ničevost pred menoj, mojo Materjo in Svetim Jožefom, bodo imeli milost razumeti Skrivnosti Božje prisotnosti.

Molitve; mnogi govorijo tolike molitve a malo jih je izrečenih z ljubeznijo in s srcem; (*) molitve izrečene s srcem polnim grehov in nepopolnosti, ne morejo se dvigniti v nebo. Molite, spreobrnite se in spremenite življenje: tako bodo vaše molitve bile vredne pred našimi združenimi Tremi Srci.

Blagoslavljam vas. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja