SPOROČILO DEVICE MARIJE – NEAPELJ, 27. 01. 2009

SPOROČILO DEVICE MARIJE-Neapelj, 27.01. 2009

Mir z vami!

Dragi otroci, ljubim vas in prihajam v tej noči iz nebes blagoslovit vašo družino. Otroci, bodite otroci molitve in vere. Voditi vas hočem k Jezusu. Želim vam pomagati v vaših težavah. Želim da postanete pričevalci, ljubezni mojega Sina in moje Materinske ljubezni,  vašim bratom.

Molite, veliko molite . Vaše mesto potrebuje veliko molitve. Mnogi grehi, ki so storjeni tu, privlačijo Božjo pravičnost. Molite, otroci moji. Zadoščujte, zadoščujte z vašimi molitvami in žrtvami.

Bog se mudi, v nasprotnem primeru se bo tukaj zgodila velika naravna nesreča. Tisti, ki se bodo izročili Srcu mojega Sina, mojemu Brezmadežnemu srcu in Prečistemu srcu mojega ženina Jožefa, bodo obvarovani pred vsakim zlom in nevarnostjo.

Otroci, povem vam: blagoslovila sem ta kraj z mojo materinsko prisotnostjo. Tukaj se srečujte, na tem mestu, kjer sem se prikazala in prejeli boste tisoče milosti. Tu, na tem mestu, bo moj Sin spreobrnil mnogo grešnikov. V težkih dneh bo to mesto zaščiteno in nič ga ne bo uničilo.

Vsem dajem svoj materinski blagoslov: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko mi je naša Gospa rekla te besede, me je spomnila na sanje, ki sem jih imel leta 2007, ko sem videl hišo, kjer so se v drugem nadstropju nahajale nekatere osebe, prestrašene zaradi nečesa strašnega, kar je prihajalo od zunaj. Nepričakovano sem se znašel v tej hiši s temi osebami in sem se približal oknu, ki me je spominjalo na okna hiš v Italiji. Od zunaj sem slišal močan in oglušujoč hrup, kakor eksplozije, ki so si sledile ena za drugo. Nebo je postalo povsem temno in pričel je prihajati ogenj, mnogo lave, ki je šla nad hišo. Obrnil sem se k vsem v dvorani, v kateri smo bili in rekel: »Ne bojte se. Molite, molite skupaj z menoj!…« Začel sem moliti Zdravo Marijo in vsi so mi sledili. Svoje roke sem položil na okno in molil. Lava, ki je tekla zunaj pri oknu ga ni uničila in ni vstopila v dvorano, kjer smo bili; nič kar je bilo v hiši ni bilo uničeno, ker sta nas varovala Bog in Devica. Takoj potem sem se zbudil.

Preden je Devica odšla, je rekla:

Molite, molite, molite in jaz bom vedno tukaj, da vas blagoslavljam. To mesto posvečujte z molitvijo, žrtvami in pokoro. Pošiljam vam poljub ljubezni. Ostanite v Božjem miru.

Tudi Vezuv je eden izmed vulkanov, ki je nevaren za Neapelj in okoliške kraje, v primeru, da se zbudi. Molimo za ljudi v La Palmi, da se zaradi nesreče ob izbruhu vulkana, ljudje ne bi pogubili ali obupali v situaciji, ko so nekateri izgubili vse imetje. Molimo, saj se taka situacija lahko ponovi na mnogih vulkanskih točkah v svetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja