SPOROČILO DEVICE MARIJE 6.02.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 6.02.2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Prihajam iz nebes. Dobrodošli v mojem materinskem Srcu polnem milosti in ljubezni. Bog vas kliče k spreobrnjenju po meni, svoji Materi. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja življenja, osvobodite se življenja v grehu in pomanjkanja odpuščanja.
Ljubite, moji otroci, ker ljubezen spreminja vaša življenja in vaše duše pripravi najlepše za Boga. Ne zapirajte se in ne postanite trdosrčni do krika mojega glasu, ki vas kliče, da se vrnete na Gospodovo pot, ki vas vodi v nebesa.
Obnovite svoj namen za spreobrnjenje, da bi postali otroci, ki znajo častiti in posvečevati sveto Božje ime in Njegova dela, ki jih naroča z nebes.
Molite, molite, da bi nikoli ne zmagalo zlo v vaših življenjih temveč, da bi vedno zmagovala sveta Božja Ljubezen.

Je mnogo let že, ko se posvečam vaši sreči in zveličanju. Ne bodite sebični in trdih src, kadar vas Bog prosi za pomoč. Se še niste naučili žrtvovati se za Božje Kraljestvo in vse svoje darovati Gospodu?
Spremenite se, spremenite se, spremenite se! Jaz vas ljubim in želim vaše duhovno dobro za vsakega izmed vas. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko je danes Devica prišla je dejala:
Moj sin Edson, sprejmi sedaj moj objem. Ta objem je tudi za vse moje otroke, ki jih imam rada.
Ne zadržuj solz. Čutil sem domotožje po Mariji. Ko je v mojem srcu pustila svojo ljubezen, svoje sladke in materinske besede in močno čutenje njenega objema se mi je zdelo, da je nisem videl že 100 let.
Med prikazovanjem se mi je zdelo, da se je vse okrog mene ustavilo in ostal je edino ta čudoviti trenutek srečanja s Sveto Materjo. Čutil sem svoje srce in svojo dušo, da sta se napolnila novih moči, da se posvetim in prizadevam za Božje Kraljestvo, da bi bolj in bolj pomagal za zveličanje duš. V moje srce in moje misli so prišle besede vzpodbude, ki so prišle po materinskem srcu Device:

-Tudi če je vse v razpadu in pada na levo in desno; pred teboj ali za teboj, ne bojte se! Bog je z vami in jaz vaša Mati, sem tudi z vami in vas nikoli ne zapustim. Ne bojte se ničesar, nikoli! Božja ljubezen je močnejša kot karkoli drugega. Samo verjemite in videli boste močno delovanje Boga in dogajanje Njegovih čudežev.

Ko je Devica Marija odšla sem čutil, kot da bi odvzela moje srce, da bi ga odnesla Jezusu, da ga ogreje s svojo Božansko ljubeznijo.
To je bilo nekaj, kar ne morem razložiti z besedami. Bo le v mojem spominu do konca mojega življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja