SPOROČILO DEVICE MARIJE 25.12.2015-BOŽIČ – VIGOLO(BG)

 

947392_1148945738473424_2058520795549841563_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2015 – VIGOLO (BG)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, v tej noči miru, ko zbrani v molitvi praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, jaz vaša Mati s  svojim Ženinom Jožefom prinašava Jezusa, Kralja Miru, da blagoslovi vaše družine.

Otroci moji, tu je moj Sin Jezus…

Sveta Mati nam je pokazala Jezus. Dete Jezus je imel svoje ročice odprte in nas je gledal z neizmerno ljubeznijo… Mali Jezus nas je blagoslovil tri krat z znamenjem Križa nad nami in nad vsem svetom.

Ko nas je Jezus blagoslavljal je luč sijala iz njegovih rok. Razumel sem, da nam je dajal svojo milost in svojo moč, da bi vztrajali in ostali trdni in močni v veri v težkih časih in preizkušnjah, ki bodo v kratkem prišle nad svet.  Bog je z nami in nas ne zapusti nikoli. Mati Božja je nadaljevala:

On je vaše življenje, vaš mir, vaša luč. Bodite Jezusovi in razveseljujte njegovo Božje Srce, tako da živite v milosti Božji, daleč od greha.

Molite za svet, ki ne želi živeti po besedi Resnice, ki jo je moj Sin prišel oznanit svetu. Mnogi moji otroci so brez življenja in brez luči. S svojimi molitvami darujte Nebeškemu Očetu zadoščevanje in ga prosite usmiljenja za nehvaležni svet, ki ga tako žali.

Posredujte moji otroci, Kmalu bodo mnogi jokali zaradi izgube tolikih milosti in  ker so živeli daleč od Boga.

Bog je usmiljen tistim s katerimi želi biti usmiljen. Bodite pokorni temu, kar vas moj Sin uči, da bi zaslužili Očetovo usmiljenje.

Neposlušne duše  Bogu niso všeč, ampak povzročijo, da njegova pravičnost udari tolikokrat na mnogih krajih sveta.

Sodoma in Gomora sta kot znamenje sedanjemu svetu, da Božja pravičnost deluje in udari po upornih, nehvaležnih in neposlušnih.

Želim narediti v Vigolu sveti kraj molitve in miru. Molite za mlade, ki nočejo vedeti za Gospoda. Molite za družine brez miru. Molite za tiste, ki ne verujejo več in pustijo, da jih zadušijo preizkušnje in težave življenja.

… Imejte vero!

Jaz, moj Božji Sin in moj Ženin Jožef vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

V tem prikazovanju so prišli vsi trije Jezus, Marija in Jožef, da nas blagoslovijo in pokažejo svoja srca in nam dala blagoslov ob tem Božiču. Jezus nas je blagoslovil 3x in nam podaril svoje varstvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja