SPOROČILO DEVICE MARIJE 25.1.2014

Sporočilo Device Marije 25-1-2014

Mir, moji dragi otroci, mir!
V tem novem letu, jaz vaša mama prihajam in vas vabim na iskreno spreobrnjenje svojega življenja. Bog vas kliče po meni, da spremenite življenje, obnovite svoje srce, svoje življenje in se oddaljite proč od greha.

25.1.2013

Dovolj grehov!… dovolj tolikih žalitev Boga, moji otroci! Če želite mir morate moliti vedno več, da popravite strašne grehe in žalitve, ki so usmerjene zoper Boga.
Kolika bogokletstva in kolikšno pomanjkanje ljubezni!… Zadoščujte, zadoščujte in molite z vero in ljubeznijo, tako da se bo Bog usmilil vaših družin in celega človeštva, ki hodi po poti pogubljenja.
Koliko duš izgubljenih v grehu. Koliko mladih v temi in brez Boga. Koliki domovi so uničeni zaradi prešuštva in razveze.

Brazilija! Ne bodi nezvesta Bogu. Tvoji grehi so pritegnili veliko trpljenja. Brazilija! Vrni se, vrni se nazaj k Bogu!
Blagoslavljam svoje otroke in dvigam v nebesa njihove prošnje. Pokesajte se svojih grehov in bodite zelo ponižni, saj le ponižni bodo vstopili v nebeško kraljestvo. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

2 thoughts on “SPOROČILO DEVICE MARIJE 25.1.2014”

  1. Ljubljeni, ki smo v svetlobi Ljubezni, blagoslavljajmo Brazilijo, blagoslavljajmo in molimo za vse, kar nas prosi naša Mati. Njena Veličastna Prisotnost pozna Načrt. Zaupajmo ji! Objem iz srca, Vida

  2. Draga Vida,
    hvala, da si se odzvala temu Marijinemu povabilu. Poslušajmo njene klice in nasvete. Mnogo jih je bilo samo v lanskem letu. Vabi nas k molitvi za družine, za Cerkev, za duhovnike, mlade.
    Na sam Božični večer je Edson dala to sporočilo:
    ……Tisti, ki molite za duhovnike prejemate poseben blagoslov od Boga in vam bo vedno pomagal v večjih težavah………Ustanavljajte molitvene skupine za priprošnjo za duhovnike. Posredujte za posvečevanje duhovnikov. Posvetite večino svojega časa za posredovanje za duhovnike in za Cerkev. Ne zanemarjajte svojih pastirjev!… So dragoceni Božji dragulji in tudi ena od velikih skrivnosti Njegove ljubezni za svoje ljudstvo, ki potrebuje pastirje, da vas bodo vodili in blagoslavljali v Njegovem Svetem Imenu.
    Objem v ljubezni treh svetih Src Jezusa, Marije in sv. Jožefa. Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja