SPOROČILO DEVICE MARIJE 19.09.2014

 

 

SPOROČILO DEVICE MARIJE 19.9.2014 MANAUS

Mir z vami!

Moji otroci, sem vaša Mati Brezmadežna in Žalostna Mati in sem prišla iz nebes, da vam podarim svojo materinsko ljubezen, da bi bili potolaženi v svojih stiskah.

Ne izgubite vere in upanja, Gospodove izvoljeno ljudstvo! Pojdite po poti spreobrnjenja in ne ozirajte se, da bi gledali nazaj.

Molite, da bi bili od Bogu. Molite, da se vaša srca odpro in bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu. Že veliko let vabim človeštvo k spreobrnjenju in pokori, vendar mnogi od mojih otrok sploh ne poslušajo in zavračajo moja sporočila.

Vrnite se, vrnite se k Bogu, moji otroci! Bog je mir in Ljubezen. On je Večno Življenje. Želi, da bi vas imel vse ob njemu v nebesih. Potrudite se, da bi bili Božji strani in pripadali njegovemu  Kraljestvu Ljubezni in Miru.

Opustite napačne stvari, da bi bila vaša srca vedno svobodna  in navezan da bi lahko prejeli Božjo Ljubezen, ki ozdravlja rane vaše duše in obnavlja vaše življenje.

Hvala za vašo prisotnost nocoj. Vrniti na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja