SPOROČILO DEVICE MARIJE 16.11.2013

V SOBOTO STA IMELA EDSON IN NJEGOVA MAMA VIDENJE DEVICE MARIJE NA SVOJEM DOMU. POVABILA STA MOLIVCE PA TUDI MI VSI SMO BILI POVABLJENI, DA SE DUHOVNO PRIDRUŽIMO TEMU SREČANJU: ZAČETEK MOLITVE JE BIL PO NAŠEM ČASU  OB 21. URI.  TO JE URA  ODHODA SVETEGA JOŽEFA K NEBEŠKEMU OČETU IN SE V SLOVENIJI DUHOVNO POVEZUJEMO V MOLITVI K SVETEMU JOŽEFU. PROSIMO ZA DRUŽINE, ZA NOVA ŠKOFA, ZA VSO CERKEV, ZA SVETEGA OČETA PA TUDI ZA SVOJE POTREBE! BOGU HVALA ZA VSE PREJETE MILOSTI IN BLAGOSLOVE.

SPOROČILO DEVICE MARIJE 16.11.2013

 Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Mati sem prišla iz nebes, da vas povabim k spreobrnjenju. Brez Boga v vašem življenju ne morete delati dobrega niti si zaslužiti nebesa.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite veliko za svoje brate, ki ranijo Jezusovo srce s svojimi grehi. Tudi jaz vas prosim, otroci moji: ne povzročajte trpljenja Srcu mojega Sina Jezusa s tem, ko me ne poslušate.

Molite rožni venec kot družina, da prejemate blagoslov od Boga. Sprejmite z ljubeznijo in vero blagoslove iz nebes, da bo v vaših domovih vladal Božji mir.

Vrnite se nazaj, vrnite se  na pot svetosti tisti, ki ste zašli, tisti, ki me poslušate in tisti, ki vztrajate, nadaljujte svojo pot, kajti Bog je z vami, ob vaši strani.

Sprejmite z ljubeznijo moj materinski blagoslov in pričujte moja sporočila svojim bratom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja