SPOROČILO DETETA JEZUSA- BOGA 08.06.2011 MANAUS

SPOROČILO DETETA JEZUSA- BOGA 08.06.2011 MANAUS

Danes smo praznovali vnebovzetje Svetega Jožefa, po razodetju Boga v preteklem letu. Sveti Jožef mi je preteklo leto razkril, da bi se morali tega dejstva njegovega življenja spominjati v sredo, ki sledi prazniku Vnebohoda njegovega Božjega Sina. Danes se je prikazala Sveta Družina. Dete Jezus je bil v naročju Svetega Jožefa in je govoril. Na videz je bilo dete v starosti leta in pol, a kljub temu, da je bil tako majhen je govoril veličastno kot kralj.

Dete, Bog je dejal:

Mir z vami vsemi!

Sin moj, razširjaj v svetu pobožnost združenih Treh Svetih Src. Ta pobožnost se je rodila iz globine mojega Svetega Srca in je neusahljiv milosti za grešno človeštvo. Ta pobožnost je dana za ozdravljenje ranjenega in izmučenega človeštva, da se odpre Božji milosti. Prišel sem iz nebers z mojo Sveto Materjo in mojim Deviškim Očetom Jožefom, da vas blagoslovim in da vam rečem: če želite blagoslove in varstvo nebes morate častiti, ljubiti in slaviti naša Združena Sveta Tri Srca, Tako bo vaše življenje osvetljeno in obdano  z lučjo in Božansko milosti. Svet si zasluži potop kazni, a po posredovanju Marijinega Brezmadežnega Srca in Prečistega Srca Svetega Jožefa je moja pravičnost še zadržana in oddaljena. Posredujte, popravite, molite, da bi dosegli usmiljenje Mojega Srca za vas same in za svet. Kdor ni ponižen ne razume naše svete prisotnosti med vami in je nikoli ne bo razumel. Milost umevanja skrivnosti Božje prisotnosti bodo imeli tisti, ki se trudijo biti majhni in priznavajo svojo ničnost  pred menoj, mojo Materjo in Svetim Jožefom.

Molitev: mnogi govorijo tolike molitve, a malo jih izrečejo z ljubeznijo in srcem. Molitve s srcem polnim grehov in nepopolnosti se ne morejo dvigniti v nebo. Molite, spreobrnite se, spremenite življenje, tako bodo vaše molitve imele vrednost pred našimi Združenimi Tremi Svetimi Srci. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Pred nami je sreda po Jezusovem Vnebohodu. Vabim vas, da tega dne (27. maja) molimo molitve, kot jih molimo na prve srede v mesecu in prosimo za velike milosti zase, za naše družine, za Cerkev, domovino in ves svet. Nevenka

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja