SPOROČILO – BREZJE, KAPELA SRCA JEZUSOVEGA 18.6.2013

BREZJE, KAPELA SRCA JEZUSOVEGA 18.6.2013

TO SREČANJE JE BILO NAMENJENO DUHOVNIKOM, REDOVNIKOM IN REDOVNICAM.

srce-jezusovo1

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce. Vesela sem za prisotnost mojih sinov duhovnikov in mojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni mnogim dušam. Naj bodo vaša srca odprta za sprejem tako svete in tako velike ljubezni.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne  bi odprlo  pred to Božjo ljubeznijo, vi  pa pričujte to ljubezen vsem in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Bog je ljubezen in njegova  ljubezen je večna. Ostanite združeni z njim, ki je Vsemogočni in je večni Oče, lahko nemogoče spremeni v mogoče. Nikoli ne dvomite. Gospodova Beseda se ne bo spremenila nikoli in niti se ne bodo spremenili njegova ljubezen in obljube.

Sprejmite te besede ljubezni v vaša srca in vaša življenja in vi boste priče  čudežev in velikih stvari, ki jih bo Bog po vas naredil v vaši domovini.

Molite, molite in bodite Gospodovi z vsem vašim bitjem. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson – kateheza po zvočnem zapisu.

Molila je Oče naš in Slava Očetu za vse duhovnike in za redovnice. Molila je tudi za Božji blagoslov v naših družinah. Mati Božja je bila vesela, da nas je videla tako zbrane in dejala je, da so to velike milosti, ki vam jih Bog daje, da se skupaj zberemo, da poslušamo njeno sporočilo in da to sporočilo pričujemo tolikim drugim ljudem – ljubezen! Ko je govorila o Božji ljubezni je govorila zelo svečano in dejala, da Božja ljubezen lahko spremeni toliko stvari. Pred to Gospodovo ljubeznijo ni srca, ki se ne bi odprlo. Mati Božja pravi, da moramo pričevati in nositi to ljubezen vsem, ker tako bodo srca ozdravljala, družine se bodo obnavljale, duhovni poklici prenovili in duše reševale. Danes nam je Mati Božja dala svoj blagoslov in napolnjevala naša srca z ljubeznijo. Ko je to govorila je iz njenih rok izšla velika luč na vse nas in mi smo bili obdani v tej luči. S tem nam je dala vedeti, da smo bili danes tu mi izbrani, da bi pričevali o sporočilih. Vprašate se lahko zakaj? Bog ne izbira med ljudmi. Tiste, ki Bog  želi, da nekaj naredijo in da pričujejo jih pokliče. To je milost in Bog daje milost tistemu komu hoče. Marija je rekla, Bog je ljubezen, njegova ljubezen je večna in naj bomo združeni v njem, ki je Vsemogočen in naš večni Oče. Mati Božja je rekla, da Božje besede se ne bodo nikoli spremenile in niti njegova ljubezen z njegovimi obljubami. In rekla je, da bodo prišle v naša srca, v naša življenja in videli bomo toliko čudežev od Gospoda, velike stvari, ki jih bo Gospod storil. Ko je Mati Božja govorila te Besede mi je prihajalo besedilo iz Magnifikata »velike reči mi je storil vsemogočni in njegovo ime je sveto« In tako bo Bog delal v našem življenju, da bomo lahko naredili to delo, da bi obnovili tolika srca. Kako lahko to storimo? Pričujmo najprej s svojim življenjem, potem z našimi besedami in potem se obrnimo z dejanji do tistih, ki resnično potrebujejo. Mati Božja pravi v drugih sporočilih, da Bog toliko stori za nas in da on hoče samo eno stvar, da storimo zanj in mi je ne naredimo. Hudič noče, da mi to naredimo in vnese v naša srca strah. In Mati Božja pravi, da kristjan ne sme imeti strahu. Ne sme biti bojazljivec, kot pravi v Razodetju, da strahopetci in bojazljivci ne bodo imeli deleža v nebeškem kraljestvu. In pravi tudi, da če nisi niti topel niti hladen ali mlačen, te izpljunem. Zato se moramo truditi, da naredimo svoj del.

Jaz vidim to tako. Mati Božja v Amazoniji dela tako. Bog nam je poslal škofa, ki je naredil tako velik korak . Naš škof tam v Amazoniji predstavlja Cerkev. Blagoslovil je temeljni kamen svetišča, izdal je dekret o češčenju.. S prisotnostju na tem kraju škof predstavlja Cerkev.  Najvišja avtoriteta v tistem kraju. Če je škof naredil ta korak in tam v imenu vse Cerkve dejal, da moramo nositi sporočila vsem, ki to potrebujejo, ne moremo biti bojazljivci in ne govoriti. Jaz govorim. Mati Božja mi je rekla, da moram govoriti. Tolikokrat, ko grem v nek kraj in vidim ljudi, ki so zaprti ali strahopetci, ne smemo tako ravnati. Če je tam škof prosil, da se o tem govori, ne smemo ostati tako. Mati Božja pravi, da tolikokrat osebe ne razumejo milosti, ki jo je Bog podaril svetu. Satan je tisti, ki preprečuje tem ljudem, da bi razumeli ker noče, da bi ljudje v resnici spremenili življenja. Mati Božja v Amazoniji je dejala, da je toliko dela in da so tolika njena prikazovanja v svetu  zato, da bi usmerili duše na pravo pot, ker so zašle zato, ker toliki duhovniki niso pričevali Božje ljubezni tako kot bi morali. Marija je prišla zato, da bi nam pomagala. Mnogokrat so otroci, ki tega ne razumejo, ker ne vedo kako se obnašati pred takimi Božjim manifestiranjem. Zato mati Božja pravi, da je milost, da duhovnik lahko razume karizmatično dušo. Nekega dne mi je škof dejal in jaz povem vam to tukaj. Dejal je, da če bi oče Omar od začetka prikazovanj (njegov župnik) v resnici videl vse stvari, ki so se dogajale v njegovi župniji, četudi jih Cerkev še ni potrdila, bi danes Itapiranga imela veliko duhovnih  in redovnih poklicev. Njegov župnik je izgubil toliko časa in ni izkoristil trenutek, ko je toliko mladih hotelo slediti Jezusu. Danes bi Itapiranga bila polna duhovnih poklicev, to je rekel škof, in to je bil izgubljen čas in izgubile so se tolike milosti. Duhovniki imajo veliko odgovornost pred Bogom. Bog je dal to razumeti. Ker ali se sprejme milosti ali se jih izgubi. Milosti, ki so izgubljene so izgubljene in se ne vrnejo. Bog daje nove milosti, toda tiste, ki so se izgubile se ne vrnejo več. Zato moramo v naših življenjih izkoristiti vse možnosti, kar nam Bog daje v našem duhovnem življenju. Jezus pravi, da datolikim dušam  svoje darove na različnim krajih sveta, da bi pomagal svoji Cerkvi. In kot sem povedal od začetka,  karizmatik ve, vidi, toda ne more narediti, ker je Cerkev tista, ki mora narediti. Primer je, ko je Jezus vstal od mrtvih. Marija Magdalena je povedala, da je Jezus vstal od mrtvih in gresta sveti Janez in Peter pogledat. Sveti Janez je model mistične, karizmatične duše, on gre, vidi a ne vstopi. Pride Peter, pogleda, vidi in potrdi. To je primer, da je Cerkev tista, ki vidi in potem potrdi. In Mati Božja pravi, da bo Bog dal v našem času še velike darove. Bog se ne izkazuje samo preko videnj, prikazovanj, lokucije. Spoznal sem toliko ljudi z različnimi darovi. Ena oseba v Braziliji…………

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja