SPOROČILO BREZJE 18.6.2013

Brezje  18.6.

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce. Vesela sem za prisotnost mojih sinov duhovnikov in mojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni do mnogih duš. Naj bodo vaša srca odprta za prejem tako svete in velike ljubezni.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne  odpre pred to Božjo ljubeznijo, vi  pa boste priče te ljubezni za vse in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Bog je ljubezen in ljubezen je večna. Ostanite združeni. On, ki je Vsemogočni in večni Oče, lahko nemogoče spremeni v mogoče. Nikoli ne dvomite. Gospodova Beseda se ne bo spremenila nikoli in niti se ne bodo spremenili njegova ljubezen in obljube.

Sprejmite te besede ljubezni v vaša srca in vaša življenja in boste priče  čudežev in velikih stvari, ki jih bo Bog po vas naredil v vaši domovini.

Molite, molite in bodite Gospodovi z vsem kar ste. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja