SPOROČILO BOŽJE MATERE DNE 3.3.2012

Sporočilo Matere Božje na 2013/03/03

To je ura vašega  pričevanja vere, moji otroci!  To je čas za vas, zahteva za odločitev na kateri strani želite biti? Zdaj je čas vaše odločitve in vašega  odgovora na sporočila, sem jih dajala v  vseh teh letih.

Bog je zelo nezadovoljen zaradi grehov sveta in moji otroci ne delajo pokore. Grehi ,ki niso popravljeni, so grehi, ki uničujejo svet zelo hitro. Če se človeštvo ne pokesa, ne spreobrne in ne spokori za grehe, ti grehi privlačijo kazni, ki sem jih razkrila v skrivnostih.

Moje srce žaluje zaradi usode in življenja mnogih mojih otrok, ki so slepi in brez pastirja, da bi jih vodil. Mnogi pastirji duš niso zvesti Gospodu. Veliko jih je pokvaril in uničil greh. Pokvarjeni pastirji čred uničujejo duše, da so brez vere, brez upanja in brez življenja.

Glej, moj sin, bolečino v srcu Matere in koliko trnov ga prebada, zaradi teh grehov, ki niso zadoščeni. Pokora, pokora, pokora! … Poslušajte moj klic bolečine in ljubezni! … Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Božji materi! … Poslušajte klic svoje nebeške Matere, ki tako ljubi in se bori za vaše odrešenje . Hvala, ker sprejemate moje materinske besede v vaša srca. Zakaj le otrdelo srce ne sliši glasu tistih, ki mu  žele  dobro? Ne deluje, kot da je odprto,  zato odprite svoja srca meni in postali boste otroci svobode, otroci miru in otroci blagoslova. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja