SPOROČILO BOŽJE MATERE 10.10.2013 IN 19.10.2013

 Sporočilo Matere Božje dne 10.10.2013Tega dne je Marija povedala moji mami žalostno in zaskrbljujoče sporočilo o usodi sveta. Ona je prebudila mojo mamo in večkrat ponavljala molitev.

USMILJENJE JEZUS. USMILJENJE ZA VSE GREŠNIKE. USMILJENJE ZA VSE ČLOVEŠTVO… Moli hčerka moja, moli z menoj  za človeštvo.

 Naša Gospa se je začela jokati. Mama je slišala številne glasove, ki so molili skupaj z Božjo Materjo. Razumela je, da so to bili svetniki in angeli iz nebes, ki so molili z Božjo Materjo.

Sporočilo Matere Božje dne 19.10.2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša ljubljena Mati sem tu, da vas naučim  živeti združene z Bogom in vas želim voditi k njemu, po poti spreobrnjenja in svetosti.

Moji otroci, molite  tako malo  in tako malo ljubite!… Naučite se moliti in ljubiti! Ne bodite ponosni in trdosrčni.   Naučite se biti ponižni pred Bogom in pred svojimi brati. Molite, da bi doumeli Božjo ljubezen in ljubite, da bi postali njen deležLjubezen ozdravlja rane vaših duš. Ljubezen spreminja vaše življenje. Ljubezen prenavlja svet in vam odpira nebeška vrata. Posvečujte se za ljubezen, da bi bili od Boga. Ne bodi nehvaležni in neposlušni klicem, ki vam jih dajem.

Zlo, ki vas želi obvladati, se učite  premagovati z molitvijo, postom in ljubeznijo. Naj besede, ki prihajajo iz vaših ust radostijo Božje Srce in naj ne ranijo Božjega Srca ali škodijo vašim bratom. Če želite, da bi bili moji otroci, živite v resničnem molku, zadoščevanju in ljubezni.

Vabim vas, obnovite svoj namen za spreobrnjenje,  pokesajte se svojih grehov in se spovejte. Potolažite ranjeno in ogorčeno srce mojega Sina Jezusa, ki je užaljen s hladnostjo in nehvaležnostjo mnogih grešnikov.

Vrnite se, pridite nazaj k Bogu in dal vam bo milost spreobrnjenja in posvečenja vaših src in vaših duš.  Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja