SPOROČILO 9.3.2013

Sporočilo Matere Božje dne 9.3.2013

 Mir, moji ljubljeni otroci!

Živite mir, da bi lahko prejeli v globine Božjo ljubezen.  Živite v Ljubezni, da bi lahko ozdravili vse rane in rane vaših duš, ki so jih povzročili grehi, storjeni v vašem življenju.

Moji otroci, ki ne znate poslušati in živeti po mojih sporočilih. Govorite o mojih sporočilih, toda jih ne živite, kot si želim.

Bojujte se za svoje mesto v nebesih, spreobrnite se in dajte svoja srca Bogu!  Sprejmite mojo  materinsko ljubezen in pričujte vašim  bratom veliko Božjo ljubezen do vas in do vsega človeštva.

Molite za cerkev, molite  veliko te dni za potrebe Cerkve. Darujte mnoge vaše molitve, Svete Maše, adoracije in post  za Cerkev.

Blagoslavljam vas tako, da bi imeli moč prenesti velike preizkušnje in križe, ki bodo kmalu prišle na svet. Grehi, ki so storjeni danes privabljajo veliko trpljenje na svet. To so grehi številnih posvečenih Gospodu, ki  privlačijo ogenj božje pravičnosti.

Molite, molite, veliko molite rožni venec, da zadostite za te grehe: za neposlušnost, za nečistost in nezvestobo mnogih duhovnikov in vernikov, ker so mnogi, ki  hodijo po poti uničenja in večne smrti.

Otroci, otroci moji!… Kaj vam lahko še povem in vas prosim? Pridite, pridite nazaj k Bogu, obrišite solze, ki pogosto padajo z mojih oči, ko niste združeni in ko dovolite, da pride do nesporazumov in dopuščate, da vas odnesejo pasti in napačne predstave.

Hudič ve, kako vas pretentati s  skušnjavami, hudobnimi mislimi in idejami. Molite, molite Vero, da se odrečete vsemu zlu in skušnjavam, in prosite Luč in milost Svetega Duha.

Jaz sem na vaši strani, da bi vam pomagala in vas  blagoslavljala. Hvala, ker ste prišli sem, da bi molili in želite živeti moje klice. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja