SPOROČILO 6.06.1997 NA PRAZNIK SRCA JEZUSOVEGA – RAZKRITJE PRAZNIKA PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO 6.06.1997 NA PRAZNIK SRCA JEZUSOVEGA – RAZKRITJE PRAZNIKA PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA

Montichiari (BS), 6. junij1997

Praznik Presvetega Srca Jezusovega.

Sporočilo našega Gospoda, ki mora biti sporočeno Papežu in vsej Sveti Cerkvi.
Želim, da se prva sreda po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Marijinega Srca, določi za Praznik Prečistegsa Srca Svetega Jožefa.

V letu 1998 sta Jezus in Naša Gospa dala nekatera sporočila, v zvezi s to pobožnostjo, ki morajo biti poslana Papežu in Sveti Cerkvi. V teh zadnjih mesecih sem prejel od Jezusa, Našega Gospoda in Svete Device, njegove Matere, pomembna razkritja, ki govorijo o Svetem Jožefu. Jezusova in Marijina volja je, da se ves svet posveti Prečistemu Srcu Svetega Jožefa, da bi on mogel deliti njegove milosti in blagoslove v korist vse Svete Cerkve in vsega sveta. S to posvetitvijo želi Naš Bog proslaviti Svetega Jožefa, da bi mogel biti, združen s Jezusovim in Marijinim Srcem, naš srednik in varuh v težavah Cerkve in sveta in bi mogel preprečiti toliko zla, ki bi mogli v kratkem opustošiti svet.

Montichiari, privatna hiša, praznik Svetega Srca Jezusovega – 6 junij 1997 – ob 21h
JEZUS:

Mir z vami, dragi otroci Mojega Svetega Srca.
Jaz sem vaša Luč, Luč sveta, resnična Luč in Izvir Odrešenja. Pidite blizu k meni, ker vas želim pokriti s svoji Presvetim Plaščem in vam podariti vso Ljubezen Mojega Srca.
Otroci moji, koliko vas ljubim! Ljudje še niso razumeli neskončno vrednost ljubezni do njih. Če bi vedeli koliko ljubezni imam do vas bi jokali od sreče. Jaz sem Večno Zveličanje, Izvir Odrešenja in Milosti.

Otroci moji, trudite se, da me vedno čutite ob sebi z molitvijo s srcem. Iščem v vsem svetu dušo, ki je pripravljena mi zvesto služiti, a jih najdem zelo malo. Otroci moji, ne izgubljajte tako številnih milosti. Prihajam iz Nebes, da vas položim v Moje Sveto Srce. Če želite prejeti milosti, morate imeti neomejeno zaupanje v Moje Srce.
Prosite z vero in boste prejeli. Ljubite, ljubite, ljubite. Bolj ko boste ljubili, toliko bolj boste od Mene prejeli vse tisto, za kar me prosite.

Vsem moj blagoslov in mojo Sveto Ljubezen. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Kmalu se vidimo.

Marija: Dragi otroci, molite z menoj k Jezusu to kratko molitev, ki vas jo bom danes naučila:

“Sveto Srce Jezusovo, bodi moja edina luč in Večni Izvir odrešenja. Vedno, vsak dan bodi z menoj in vso mojo družino, da tvoj blagoslov, tvoj mir in tvoja ljubezen spremeni naša trda srca v pravi šopek rož za Nebesa. Jaz Te ljubim. Jaz te častim. Jaz Te slavim, sedaj in vedno. Amen”

Molite, molite vedno in vsak dan kot pravi kristjani. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo!
JEZUS: “Želim, da bo  prva sreda po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Marijinega Srca praznik Prečistega Srca Svetega Jožefa”.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.