SPOROČILO 4.11.2012

Sporočilo Device Marije  4.11.2012

Mir vam bodi!

Moji otroci, kličem vas k molitvi in ljubezni. Vi želite mir, vendar v resnici ga še vedno ne živite in ga ne želite sprejeti v svojem življenju in v svojih srcih, ker grešite!

Spreobrnite se! Zapustite grešno življenje in vrnite se k Bogu. Moji otroci, spreobračanje je vsakodnevno.  Ne živite za svet in ne igrajte se z vašim spreobrnjenjem. Odprite zdaj svoja srca Bogu! Bog čaka že več let, da odprete svoja srca! Kdaj se boste odločili slediti svoji poti svetosti  in prisluhnili svoji poklicanosti ?

Vrnite se, vrnite se k Bogu in On vam bo podaril mir. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Devica je imela žalosten obraz. V njenih očeh sem lahko razumel koliko ta  svet potrebuje preobrazbo in njen pogled je usmerjen v vsakega od nas, saj vsi potrebujemo spreobrnjenja. Če se bomo zdaj odločili za pot Božje svetosti, potem bomo lahko z našimi molitvami, ki so iz ljubezni,  s srcem in z vero, rešili veliko duš za  nebeško kraljestvo. Mnogi ljudje so duhovno slepi. Mnogi so odšli, ker so zaslepljeni od Satana in so  ponosni ter  ne želijo priznati svoje napake in prositi Boga za odpuščanje, zato je njihove duše uničil greh. Molimo, prosimo Gospodovega usmiljenja  za človeštvo, ki  se pogreza v blato greha in bomo lahko še vedno pridobili velike milosti za zveličanje mnogih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja