SPOROČILO 3.11.2012

Sporočilo Matere Božje Kraljice Miru in Rožnega venca z dne 3.11.2012

 

 

Mir vam bodi!

Želim vam Božji mir, otroci moji.   Spremenite svoje življenje, da prejmete mir in  ozdravite  svoje srce, ki je bilo ranjeno in  hrepeni po miru in Božji ljubezni.

Moji otroci, brez ljubezni in Božjega miru ne morete živeti in biti srečni. Odprite svoje srce Gospodu. Želim, da pripadate Nebeškemu  kraljestvu. Bog vas želi rešiti. Bog želi rešiti vaše družine, toda vi morate omogočiti, da Njegova ljubezen kraljuje v vaših srcih in v vašem življenju. Prosite odpuščanja za svoje  grehe. Prosite vsak dan z vero in ljubeznijo, da  jih milost Božja objame.

Otroci, spremenite svoja življenja. Odločite se za pot, po kateri vas vodim k Bogu. Molite rožni venec in premagali boste vse napade Satana. Z rožnim vencem ga boste premagali. Z rožnim vencem bojujte bitko med dobrim in zlim in boste zmagovalci.

 

Ne umaknite se! Ne bojte se! Jaz sem na vaši strani, da vam pomagam. Sveti Duh Božji je  na delu s svojo milostjo za dobro in odrešenje vsega sveta. Prosite Svetega Duha. Kličite vsak dan luč, milost in moč Svetega Duha in Jezus vam ga bo poslal iz nebes!

Verjemite v moč Boga. Verjemite, da je Božja ljubezen  močnejša od vsakega zla. To je moje delo in ga peklenska moč ne bo  premagala.

Morate imeti več zaupanja, da bi zaslužili in videli Božje čudeže, ki se uresničujejo vsak dan. Samo tisti ki verujejo in nikoli ne dvomijo, so brez dvoma tisti, ki so zvesti in lahko  razumejo božje delovanje vsak dan in zmagujejo vse napade  in zvijače peklenskega sovražnika.

Bodite ponižni in preprostega srca, da si zaslužite milost in luč od Boga. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja