SPOROČILO 29.9.2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE NA PRAZNIK SVETIH NADANGELOV, MIHAELA, GABRIJELA IN RAFAELA DNE 29.9.2012


Presveta Mati je prišla v spremstvu Svetih Nadangelov in molila nocoj pred Bogom za vse nas, da bi živeli v praksi njena sporočila, na način, da bi se mnogi ljudje  zavedali njenih klicev, se spreobrnili in vrnili k Bogu. (Edson G.)

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes, da bi vam rekla, ne zavračajte in ne prezirajte  moje materinske milosti, ki vam jo dajem s svojimi prikazovanji. Moji otroci,  milosti so znak moje materinske ljubezni do vas. Kadar vam delim svoje milosti izlivam ljubezen Matere v vaša življenja. Sprejmite jih na način,  da se boste naučili ljubiti Boga in vaše brate in pričevali, da življenje v miru  spreminja in rešuje. Molite rožni venec za dobro sveta. Veliki spori in velike preizkušnje se približujejo človeštvu. Kličem vse vas, da moji klici pridejo čim prej do mnogih src.

Jaz, vaša nebeška Mati vam želim pomagati, toda želim pomagati tudi vašim bratom, ki potrebujejo mojo Materinsko ljubezen in pomoč. Otroci, bojujte se za mesto v nebesih. Mnogi živijo brezskrbno, ne zmenijo se za svoje spreobrnjenje in se dajejo v kremplje hudiču. Božji otroci, moji otroci niso zanemarili spreobrnjenja ampak so pozorni in neomajni v veri in molitvi. Molite in bedite, ker je bitka velika.

Prosite varstva Svete nadangele Mihaela, Gabrijela in Rafaela, prosite z vero, saj so oni tu po Božjem ukazu, da vam pomagajo. Ne pozabite moliti za vašega Angela varuha, otroci moji. Mnogi še vedno  ne molite kot sem prosila. Vprašajte za zaščito njega, ki bedi nad vašo dušo in  vašim odrešenjem. Pokličite Luč in milost Svetega Duha v vaša življenja in Bog vam bo dal velike milosti.

Ljubim vas in vam pravim, da sem na vaši strani in vas želim voditi k Srcu mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja