SPOROČILO 27.10.2012

SPOROČILO 27.10.2012

Presveto Devico je spremljal sveti Jožef z malim Jezusom v naročju. Sveti Jožef mi je govoril osebne in privatne stvari, Blažena Devica je bila tista, ki je dala sporočilo za svet.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

S svojim Brezmadežnim Srcem polnim Božje ljubezni prihajam iz nebes, da blagoslovim vaše družine, ki tako zelo potrebujejo Božjih milosti. Moji otroci toliko let! Spreobrnite se!. Naredite v vsakem dnevu vašega življenja najboljše, da bi se spreobrnili in spremenili življenje.

Ne umikajte se pred Božjim klicem! Bog vas kliče k Njemu! To ni čas, da se ozirate nazaj, kaj ste pustili, da ste sledili  mojemu Sinu, temveč je čas za poslušanje glasu mojega Božjega Sina, ki vas kliče na pot spreobrnjenja in vodi v nebesa v Božje kraljestvo. Veliko molite rožni venec za svet in za mir. Še vedno s svojo priprošnjo Matere posredujem, kajti velike nesreče pretijo svetu. Tukaj sem, da vam pomagam, da bi pripadali Bogu. Častite Srce mojega Prečistega  Ženina Jožefa. Bog pošilja Svetega Jožefa na svet, v tem zadnjem času, za pomoč in zaščito vseh tistih, ki želijo izpolnjevati Njegovo sveto voljo. Tisti, ki so sv. Jožefu zvesti in gojijo do njega  pobožnost ne bodo nikoli razočarani in nemočni, ker bo sveti Jožef s svojo priprošnjo pred Božjim Prestolom dosegel velike milosti za svet.

Blagoslavljam vsakega izmed vas s posebnim blagoslovom, kakor tudi vaše družine. Blagoslavljam tiste, ki so danes prvič tukaj. Blagoslavljam moje hčere redovnice, ki so danes prisotne na mojem prikazovanju, kakor tudi vse moje otroke po vsem svetu. Sprejemam vas v svoje Srce in vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja