SPOROČILO 25.12.2012

 

Sporočilo Božje Matere dne 25.12.2012

 

 

Danes je prišla Sveta družina: Tri Sveta Srca; Jezusovo skupaj z  Marijinim  in Jožefovim srcem. Od vseh prikazovanj ob  Božiču, je bilo to videnje lepše od vseh drugih videnj in je dan, v katerega močno zaupam.  Devica nam je dala  naslednje sporočilo:

Mir, moji ljubljeni  otroci!

Prihajam iz nebes s svojim sinom Jezusom in svetim  Jožefom, da blagoslovim vaše  družine.

Moji otroci, danes, na ta poseben večer, ko boste praznovali rojstvo mojega Sina Jezusa, vam povem, da je On mir v vašem  življenju in luč, ki osvetljuje vašo pot na tem svetu.

Bodite Jezusovi zdaj! Dajte vse v Njegovo božansko srce in moj Sin vam bo dal  olajšanje in vas bo  tolažil, ko se boste počutili dotolčene in brez vere.

Molite, molite z ljubeznijo, tako da v molitvi vedno čutite prisotnost mojega  Božjega Sina, ki bo prisoten  v vašem  življenju na poseben način. Jaz vas ljubim in vam povem: če želite imeti mir in ljubezen mojega Sina v vaših družinah, odprite popolnoma svoja srca Njemu, dajte mu vse, z vero in z zaupanjem in nikoli ne dvomite.

Hvala za vašo prisotnost tukaj nocoj. Prejmite blagoslov mojega Božjega Sina za vaše družine! Prejmite ljubezen:  ljubezen naših najbolj Svetih Src za vaše brate!

Ne skrbite in ne obupujte. Bog je na vaši strani in ruši vse ovire ter odpira pot pred vami tako, da se bo vaše delo širilo in močno sijalo ter uničevalo temo Satana.

 Satan bo uničen s pokorščino in ponižnostjo tistih, ki hočejo živeti moja sporočila s srcem in z ljubeznijo. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med videnjem je bil deček Jezus v rokah svetega Jožefa. Blagoslovil  je svet, kmalu za tem je Devica storila isto,  dala nam je  svoj blagoslov in nato še sveti Jožef.

Ko so nas blagoslavljali so luči, v obliki bleščečih zvezd, kot sij padle na nas in na cel svet. To prikazovanje je zelo pomembno, saj je bila prisotna Sveta družina. Po danem Gospodovem spoznanju, sem razumel, da je zaradi prizadevanj, ki jih naš papež Benedikt XVI usmerja v zaščito dostojanstva družine,  v nevarnosti in mu grozijo; zaradi napačnih civilnih zvez, ki so dovoljene na različnih krajih po vsem svetu, kot druga poroka,  življenje v nečistovanju, prešuštvu in gejevske poroke. Bog nam je danes želel pokazati, da resnična družina po njegovem srcu je tista, ki temelji na posnemanju in  ljubezni do svete družine iz Nazareta.

 Drugo stvar, ki mi jo je Devica dala spoznati te dni je, da smo z vsakim blagoslovom, ki nam ga daje ob njenem prikazovanju, zapečateni za Boga.

Devica nas priklene k Bogu s svojim materinskim blagoslovom in pripravlja majhen ostanek za Gospoda. To dosega po delovanju Svetega Duha, kadar nas vodi s svojim blagoslovom in svojo milostjo k mizi Evharistije, da bi prejeli Telo in dragoceno Kri njenega Sina Jezusa, kajti preko Njega smo zapečateni, kot pravi Sveto pismo:

Efežanom 1,13 : V njem ste tudi vi slišali besedo resnice, evangelij svojega odrešenja. Vanj ste tudi verovali in v njem prejeli pečat Svetega Duha, ki je bil obljubljen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja