SPOROČILO 22.9 2012

Sporočilo Matere Božje  22.09.2012

Danes je ponovno Sveta devica prišla z materinskim klicem. Njen obraz je bil žalosten, ko pa je govorila o znaku je njen obraz postal resen, saj je zaskrbljena za usodo tistih, ki ne naredijo ničesar, da bi spremenili svoje življenje.

Mir, dragi otroci!
Jaz sem vaša Nebeška Mati in prihajam s prošnjo, da posredujete za spreobrnjenje vaših bratov, ki so duhovno slepi in ne vidijo prepad, ki je pred njimi in jih vodi v pekel.
Mnogi zgrešijo in ne uničijo Satana ker ne molijo in ne živijo resnično po sporočilih, kot sem jih prosila.
Moji sinovi, bojujte se za nebesa. Ne grešite več, ker zaradi greha zaslužite pekel.
Pekel je kraj strašnega trpljenja in kdor pride tja trpi tam za vedno.
Jaz se borim za vaše odrešenje, ampak je veliko mojih otrok, ki so uporni, neposlušni in nehvaležni. Molite za spreobrnjenje mladih. Mlade čaka  veliko trpljenja,  ker v zadnjem času hudo žalijo mojega Sina Jezusa. Jezus želi od mladih ljubezen, svetost in čistost.
Moji otroci, podelila sem vam velike milosti. Sprejmite z ljubeznijo moje materinske milosti v vaših življenjih. Bodite Božji in živite ljubezen in mir najprej v vaših družinah.
Naj vaš dom postane mesto molitve. Bog hoče rešiti svoje družine tolikega zla.
Molite rožni venec z vero in ljubeznijo in moč teme bo uničena. Ko molite rožni venec Satan izgubi moč in oblast nad dušami, zato moji otroci,  s svojimi molitvami rešujete veliko duš iz krempljev Satana in jih vodite k Bogu.
Hvala za vašo prisotnost na tem mestu, ki je blagoslovljeno z mojo materinsko prisotnostjo.
Ko pride znak na svet, se bo veliko mojih otrok grenko kesalo, da so zapravljali čas za spreobrnjenje.  Kadar bom dala znak v Križu v Itapirangi,  bo padlo na tla vse tisto, kar ne prihaja od Boga in ne pripada Bogu.
Tisti, ki niso izpolnjevali Božje volje bodo obupovali in bodo želeli spremeniti svoje življenje, vendar bo zelo težko potem, ko bo znak dan svetu.

Spremenite svoje življenje sedaj, otroci moji, da ne boste kasneje trpeli. Sedaj sem z vami in vas zagovarjam pred prestolom mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje vsakega izmed vas.
Iskreno se pokesajte svojih grehov, da si zaslužite milost. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja